Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola3

Ulubiony błyszczyk do ust

Polecane posty

Gość Pola3

Jaki jest Wasz ulubiony błyszczyk do ust? :) Ja nie rozstaję się z błyszczykiem colorescience. Zawsze mam go w torebce. Fajnie błyszczy i długo trzyma się na ustach :)

Gość gość
ja nie lubię błyszczyków. czerwona szminka z inglota to jest to.

Gość epi21
Ostatnio chyba widziałam jakiś artykuł o tym błyszczyku colorescience. Opis był całkiem zachęcający, ale z tego,co kojarzę to trochę kosztował. Powiesz o nim trochę więcej? Jaką ma konsystencję? Nie roluje się na ustach? Kupiłabym go, ale w sumie wole się upewnić, że to będzie dobry zakup:)

Gość Pola3
Owszem, czerwone szminki też są super, ale na wieczór. W ciągu dnia się właściwie nie maluję więc błyszczyk jest idealny :) Błyszczyk zdecydowanie jest najlepszy, nie klei się, nie roluje. Ma się wrażenie jakby usta nie były w ogóle pomalowane. Ponadto je nawilża, co na lato jest dużym plusem.

Gość gość
ja polecam spermazol :classic_cool:

Gość KarolinaTR
Ja tam lubię błyszczyki celia delice, nie kleją zbytnio, ładnie się błyszczą, długo utrzymują się na ustach. Za szminkami nie przepadam.

Gość lilka5555
Karolina już mi się obiło o uszy że są fajne, ale powiem Ci szczerze, że nie spotkałam ich nigdzie. Gdzie je można dostać? I za jaką kasę??

Gość gość
Ja przekonałam się do puregloss o dzialaniu nawilzajacym wygladzajacym i ochronnym dzieki ekstraktow z JOJOBA ,z pestek winogron i zielonej herbaty ;) rewelacyjnie wspomagaja kondycje ust a tym samym swietnie sie prezentuja :)

Gość alakoalaaaaa
cela delice, nr 12, boski odcień :) a sam błyszczyk bardzo trwały, nie klei się i cena jak najbardziej do przyjęcia :) na lato chyba kupię jeszcze jakiś bardziej szalony i soczysty kolorek :)