Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za kazdym eh

dlaczego tak mnie traktuje

Polecane posty

Gość za kazdym eh

Za kazdym razem jak spotkam sie z moim eks to on pozniej sie do mnie nie odzywa dopiero za pare miesiecy znowu sie spotykamy i znow sie nie odzywa i tak w kolko

Gość gość
spotykacie się na seks pewnie. Wie, że do niego ciągniesz, że jesteś uzależniona więc odzywa się kiedy ma nudy

Gość za kazdym eh
masz racje ze wtedy dochodzi do seksu ale rozmawiamy tez a poza tym kochal mnie kiedys i nie traktowal by mnie tak

Gość wstrzasnieta_margarita
o boze jakas ty naiwna!!!!!!!!! on cie z braku laku bierze do lozka, raz na pare miesiecy mu sie zachce i mysli" o jest ta frajerka napalona na mnie na maxa zaraz do niej zadzwonie" i ty sie wypinasz. sorry ze takim okropnym jezykiem ale niektorym trzeba to zobrazowac odpowiednia i byc moze wtedy cos do niech trafi pewnie w twojej glowie tli sie nadzieja ze on dalej cie kocha albo pokocha od nowa, wybij to sobie z glowy , pewnie nawet mysli o tobie ze jestes zalosna

Gość za kazdym eh
najgorsze jes to ze wiem ze pewnie masz racje ale co zrobic gdy ja robie to z nim z milosc ??czy to cos zlego?mi te spotkania przynosza wiele radosci

Gość wstrzasnieta_margarita
jak masz radoche to dawaj sie dymach mu ale pamietaj przez takie wpierdalanie sie czasowe w kontakty z ex mozesz nie zauwazyc za jakas wartosciowa osoba s*******a ci sprzed nosa.

Gość za kazdym eh
wiem to ale mimo to ciagnie mnie do niego..jest taki przystojny i meski

Gość gość
Pewnie ma dużo koleżanek.

Gość gość
Jesteś gorsza od d****i, bo nie bierzesz za usługę pieniędzy Darmowa prostytutka. Podaj numer, zgłosimy się do ciebie. Seks za darmo, fajna rzecz.

Gość za kazdym eh
no przykro mi ale jak bez uczucia bym tego nie zrobila..i co lyso ci?

Gość gość
no to nie dosc ze kochasz to i sie w lozku na wszystko zgadzasz, to jeszcze jestes dumna z tego ze "z uczucia i milosci" dajesz sie traktowac jak awaryjne seks pogotowie. gratuluje.

Gość za kazdym eh
nie jestem dumna wrecz przeciwnie jest to dla mnie problem ze nie potrafie sie jemu oprzec mimo ze wiem ze dla niego tylko jedno sie liczy..dlatego tu napisalam

Gość gość
no ale co mamy ci zrobic, kazdy ci mowi olej i nie spotykaj sie z nim. co, liczysz ze sie zmieni i do ciebie wroci? dziewczyno, on cie nie szanuje i tyle. chcesz byc z kims takim, nawet w imie tej milosci z twojej strony o ktorej piszesz? skasuj numer, zablokuj smsy, wywal z fb, usun wszelki slad po nim i tyle., rusz sie z domu i zrob cos z soba a nie zawodzisz jak rozowy pustak. sorry, ale wprost chyba bylo mi to latwiej napisac niz owijac w grzeczne slowka

Gość za kazdym eh
gdy napisalam dlaczego sie ze mna spotyka i dlaczego nie powie mi zebym dala mu spokoj gdy wypisuje to napisal ze dlatego ze mnie kiedys kochal dlatego tak mi nie powie i ze szanuje mnie i za bardzo lubi zeby wprost napisac mi s********j

Gość gość
to nie ty mu masz dac spokoj tylko on tobie, i nie on ma ci pisac s********j tylko ty jemu. ale skoro tego nie rozumiesz i dalej sie z nim zadajesz - nie zawracaj nikomu d**y, bo nie ma co ci tlumaczyc. piszesz po porade, otrzymujesz ja ale dalej swoje. to sie nie dziw jak jestes traktowana

Gość gość
głupia p********a w łeb c*po wsadza ci kutasa i tyle żadnych uczuć nie ma jest miliard takich jak ty

Gość oj takjk
to dlaczego po seksie przytula mnie czule i rozmawiamy na spokojnie a czasem nawet ma w oczach lzy?

Gość za kazdym eh
to dlaczego po seksie przytula mnie czule i rozmawiamy na spokojnie a czasem nawet ma w oczach lzy?

Gość gość
to przytulenie i chwila rozmowy to jest własnie Twoja zapłata. Dziwce musiałby dac co najmniej 50 zł... a tutaj tylko otworzy gębę.

Gość za kazdym eh
myslisz ze taki uczuciowy facet bo wiem ze taki jest bylam z nim lata moglby byc tak wyrachowany i chciec tylko seksu ode mnie? mi troszke to nie pasuje

Gość gość
a co on może od ciebie chciec raz na kilka miesięcy?? Przecież gdyby chciał z toba być to by był bo z tego co piszesz nadal go kochasz. To nie telenowela a my nie w Brazylii, że nie idzie sobie życia ułożyć jeśli OBOJE tego chcą :/

Gość za kazdym eh
bo mam meza

Gość za kazdym eh
dlatego nie mozemy byc razem