Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaa333333

Moj facet to ideal sama nie wierze ze tacy istnieja

Polecane posty

Gość gość
Znam kolesia z młodości,tez takie fajne małżeństwo,urodziwi,a po latach okazało się,że prowadził podwójne zycie i po związku,rodzinka z nożem w plecach , w sercach.Paranoja.

Gość gosc facet
hahahhaa...ja p*****le kupilas sobie pudelka z peniskiem :D ahhahahah

Gość lauraaaaaa333333
Jak juz pisalam ma wlasne zdanie, o wszystkim decydujemy wspolnie :) a meski jest kiedy trzeba - to glupi stereotyp, ze facet musi byc zawsze twardy.. tak na prawde to faceci sa slabsi psychicznie od kobiet tylko tego nie okazuja. My nawet razem plakalismy i nie uwazam, ze to zle. Kazdy facet czasem placze, wiekszosc to ukrywa. Czuje sie przy nim tak bardzo bezpiecznie. Jest silny i wysoki. Raz szlam z nim ulica i obcy koles bez powodu uderzyl mnie ramieniem (bylam juz w ciazy) wtedy to byl meski tak, ze tamten uciekal w podskokach. :)

Gość milusinska agusinska
aluro, osoby ktore tutaj krytykuja twojego faceta jako pantoflarza itd. to albo kobiety, ktore maja za mezow niekulturalnych prymitywow typu macho, albo prymitywni faceci, ktorzy musza podbudowywac swoje meskie ego chamskim zachowaniem, poniewaz ich samoocena nie jest az tak wysoka ;) . moj facet rowniez nie jest w ogole zazdrosny, pozwala mi sie spotykac z kim chce, ja natomiast jestem zazdrosna :D ale to chyba nalecialosci z dziecinstwa, mlodosci, niska samoocena :P niestety z tej niskiej samooceny raz nawet wykorzystalam niecnie jego zaufanie i "pozwalanie" spotykac sie z pewnym milym kolega, no ale to otworzylo mi oczy na wiele spraw, miedzy innymi na to, jak go nie docenialam, bo wszystko bylo cacy ....

Gość gość
To prawda. Mezczyzni sa czasami duzo bardziej wrazliwi niz kobiety. Umiec przyznac sie do slabosci to tez sztuka. Udawanie twardego mach jest zalosne. Masz super faceta, widac, ze swietnie sie dopelniacie.

Gość za dużo widać
sąsiadka tez miała takiego tolerancyjnego,a sama używała ile wlezie okazało się,ze i on w tym był dobry,a wszystko było niby cacy

Gość basiaqqqq
Czy twój facet jest spod znaku raka? Pytam serio.

Gość lauraaaaaa333333
Nie, jest bykiem :) ale ja tez wierze w znaki. Ja jestem panna. Oboje z ziemi :)

Gość gość
Co to za pantoflarz?

ponoc najlepsze polaczenia to dw amiesiace od siebie. i mi sie tak trafilo :D on waga, ja strzelec, pif-paf :D

o, zjawila sie na topiku nastepna zona prymitywa lub prymityw macho sam w sobie i wyzywa od pantoflarzy :D :D

Gość gość
Jaki pantoflarz,raki tak mają.Rodzina na I planie,świetny i trwały partner

Gość gość
Byk to dobry znak dopóki go nie zawiedziesz,chyba uparciuch

Gość lauraaaaaa333333
z tymi znakami zodiaku to nie do konca tak bo kazdy ma w sobie kilka znakow zodiaku. Zalezy jakiego dnia o jakiej godzinie sie urodzil itd. My mamy w 4 planetach znak koziorozca i teraz bedziemy miec dzieciatko koziorozca :)

Gość basiaqqqq
Ja też jestem koziorozcem, moja najlepsza przyjaciółka jest byczkiem a oprócz niej najlepiej dogaduje się z bratem -panną, więc coś w tych znakach musi być! A pytałam bo znam jednego raka i jest zupełnie jak twój facet. Swoją drogą, gratuluję mężczyzny i dzidziusia :)

ja sie zawsze najlepiej dogadywalam z wagami i wodnikami - oba dwa znaki ode mnie :)

Gość gość
moj facet jest taki sam, ideal :)