Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japlkooo

kawały o babie

Polecane posty

Gość japlkooo

Przychodzi baba do lekarza,a lekarz mówi: -Dlugo Pani u mnie nie była. Baba na to: -A ,bo chorowalam. Przychodzi baba do lekarza,a lekarz tez baba.

Gość gość
co to znaczy jeśli kobieta jest w kuchni? że wszystko jest dobrze. a co jeśli w pokoju? ma za długi łańcuch. :classic_cool:

Gość lineaaa
Rozmowa chłopaka z dziewczyną: - Ilu miałaś partnerów seksualnych? - Trzech... A nie, dziewięciu. Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja.

Gość gość
przychodzi Baba do lekarza - proszę się rozebrać- mówi lekarz - a gdzie mam położyć ubranie- pyta Baba? Lekarz popatrzył , kobitka niczego sobie -koło mojego!

Gość gość
coś dla kafeterianek: Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem!

Gość gość
Wchodzi baba do lekarza i się czołga. Lekarz pyta: - Co się stało? - Mam lęk wysokości.

Gość gość
- Dlaczego kobiety mają o 2% większy mózg od krów? - Żeby nie srały gdy się cycki miętosi. :D

Gość gość
Czym się różni baba od stodoły? do stodoły wejdzie cały wóz a do baby tylko dyszel.

Gość gość
Przychodzi baba z żabą na głowie do lekarza - co pani jest?- pyta lekarz - jakaś małpa mi się do du...y przykleiła- odpowiada żaba

Gość gość
Przychodzi baba z wielka d**ą do lekarza i mówi: - panie doktorze, niech mi pan coś doradzi, bo mam takie małe piersi - musi pani dwa razy dziennie pocierać papierem toaletowym między piersiami - a to pomoże? - cóż, d***e pomogło...

Wchodzi kobieta do gabinetu -Niech się pani rozbierze . -Ależ panie doktorze na tę okoliczność jestem nieodpowiednio ubrana !

Gość gość
Przychodzi bardzo chora baba do lekarza, a lekarz zaleca okłady z błota. - pomoże? pyta baba - pomoże, nie pomoże, ale do ziemi się pani przyzwyczai.

Gość gość
Złapał facet złotą rybkę, a rybka jak to złota rybka - wypuść mnie a spełnię twoje życzenie! -dobra spraw żeby w Czeczenii był pokój -no co ty ja nie wiem gdzie ta Czeczenia leży , może coś innego? - mam brzydką żonę, chcę żeby była ładna - dobra przyprowadź ją. Idzie gościu z żonką a rybka już z daleka krzyczy - ty idź lepiej poszukaj mapy! zobaczymy gdzie ta Czeczenia leży!

Gość japlkooo
Przychodzi baba z zezem do zezowatego lekarza: -Pojedynczo proszę! -Ja do tego pana pod oknem.

Gość gość
hahahhaa