Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wariatka_po_30

Kafe po kilku latach odwyku

Polecane posty

Gość maaaaaaaaaala
A jak długo nie byłaś na Kafe? Bo jestem ciekawa, czy ja już wtedy tutaj była. Jak trafiłam tu w 2007/2008, to jeszcze było w miarę ok. W 2010 już zaczęła si e calkowita patologia.

Gość jzb
pokolenie okupacji zaczynalo wtedy pisac a sanacyjne powoli sie wykruszalo

Gość gość
Najfajniej było w 2009 :)

Jednak pokolenie sanacyjne wygrało dla nas niepodległość. Potem po latach zniewolenia przyszła era dzikiego kapitalizmu. Srraj polaku śmiało srraj, tyle Ci pozostało, że jeszcze wysrrać możesz się śmiało :D

Gość maaaaaaaaaala
zgadzam się, że w 2009 było spoko. Bardzo dużo stałych nicków, ciekawe historie. A później cos się popsuło, ludzie poodchodzili, a na forum zaczęło się straszne chamstwo i jest coraz gorzej :O

Gość gość
A co najgorsze... już się nie poprawi ;)

Gość jzb
wg zasady im gorzej tym lepiej to lata osiemdziesiąte raczej a co zboomem powojennym nie dophal sie do koryta a tera biedaemerytury k***a mac nawet prawa do eutanazji im odmawiają na psy kafe zeszlo zupelnie

Niestety jestem coraz starszy :O Sperma wali w łeb :D kręcę wały z kołdry :D i skaczę z tapczanu na tapczan :P więtz lubię to tzo robię, przegryw z moją innością pod ręką ;) :D

Gość gość
Kiedyś można było tu liczyć na radę, a teraz same podszywy, albo odpowiedzi "idź skocz", "jebnij palcówę" i tyle :O

jzb zauważ że partyjni się dobrali, pokolenie które kręciło wały z kołdry za Bieruta, Gomułki, potem w czasie przewrotu solidarności doszło do byznesu, i opierrdolili pół kraju zapełniając swoje kieszenie kuurewską ilością kasy :P Operacja nazywała się kryptonim FOZZ,restrukturyzacji i prywatyzacja :D to dla tego kafetełłe ucierpiało, jak klient prostytutki łapiący syfa :D

Gość jzb
o jaką rade chodzi czy jestes w ciązy ? kiedy mialas ostatnio okres i kiedy ostatnio otwieralas maila reszta to zwykla arytmetyka

Gość jzb
amstaf cwiczy do referendum w wawie bedą odwolywac burmistrza wakat powstanie a my go wspieramy bo to nasz czlowiek calą kafe pociągnie skonczy sie bezproduktywne walenie gruchy zaczniemy budowac stolice wszyscy

jzb jestem z innego miasta, ale jako reprezentant tego burdelu zaatakuje ten stołek :D Kiedy już moje kalesony dopadną koryta jak świnia stołu, zacznie się dla nas lepsze życie :D to będzie sensacjone :P pojawią się legalne kuurwy na ulizach, blondynki łykające wszystko jak pelikan też :D ale najlepsza będzie demokracja w złodziejstwie, bo przecież na razie rząd działa na uprzywilejowanych warunkach :D wariatka_po_30 -- mam zielone papiery pomalowane kredkami świecowymi na niebiesko ;) lubię granatowe niebo, i latające po nim żaby :D

Gość colonel von klingenhofen
her general :D

Gość jzb
nie ma sensu zebys dojezdzal przeniesiemy uzont

Gość helga złotowłosa
aufzwais bite eto papiery trofiełne :P

jzb dobra myśl, nierząd trzeba przenosić i roznosić jak psią kupę na bucie :P czym nas więcej tym lepiej, bo przecież w kupie raźniej ;)

Gość jzb
Amstaf wybacz moje kreski jeszcze nie dojechaly kutas w korku stoi dobra rada, od korkow zacznij gowno zostaw w spokoju bo forum calkiem naryj poleci jak mu fundamenty oslabisz