patosiaraa 0 Napisano Sierpień 13, 2013 Witam, mam takie pytanie. nie jestem dziewicą i mój chłopak robił mi palcówkę. około 10 godzin wcześniej bawił się sam i spuścił się na ręce. mył potem ręce oraz dotykał innych rzeczy. boję się, że mimo wszystko plemniki mogły przeżyć pod paznokciem. okres mam dostać za dwa tygodnie i strasznie się boję. był to 1 dzień po okresie (7 dzień cyklu) . cykle mam 33-37 dniowe. śluz mam biały , gesty , taki jakiś smietankowaty , nie jest rozciągliwy, po czasie wpada w zółtawy kolor. za tydz/półtory powinnam mieć okres, czy to objawy zbliżającej się miesiączki? nie bolą mnie ani piersi, ani brzuch, a zawsze tak było .. czy tego śluzu może być więcej ze względu na to, że nie jestem dziewica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 Z c*pką nie ma zabawy.Ona wymaga plemnika,aby zapłodnić jajeczko.W ten sposób zrobiliście prymitywne invitro.Bez cnoty i palcówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach