Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze zdanie

Polecane posty

Gość gość

Plusy i minusy zycia w Wielkiej Brytanii, Wasze odczucia, spostrzezenia i przekonania???

Gość gość
Same minusy, zadnych plusow. To skonczony kraj

Gość tomek kwasniewski
jest cool, zyje sobie na utrzymaniu krolowej

Gość gość
Dla mnie same plusy, jak komus nie pasuje to po co tu siedzi

Gość gość
Trzymam pana Boga za nogi :D Ja i Królowa dwa bratanki! Do Polski tylko na wakacje w gronie przyjaciół i rodziny i żeby im opowiedzieć jak żyję w raju, że starcza mi na wszystko, że życie na poziomie, nie trzeba sobie odmawiać jak w Polsce, a i mam szacunek w swojej fabryce, bo jestem z tych mądrzejszych głupszych.

Gość gość
Jesli ktos w UK sobie nie radzi to w Polsce tym bardziej sobie nie poradzi. A tu wybaczcie malo madrych przesiaduje, spadam stad. Pierwszy i ostatni raz tu jestem

Gość gość
A ja odnosze takie wrazenie, ze niektorym to sie wydaje, ze zaraz po przylocie do Polski i wysiadaniu z samolotu dostana kluczyki do domu, samochodu i walizke pieniedzy... Jesli Ci tu zle to nie siedz tu, nikt Cie nie trzyma!

Gość gość
Prawda jest taka, że większość przyjezdnych polaków to odrzuty z Polski o niskim poziomie inteligencji. Urządzane są dla nich specjalne lekcje z podstaw matematyki, bo nie radzą sobie z podstawowymi obliczeniami, przez co nie radzą sobie w pracy. Jeśli nie brakuję im wiedzy i są jakoś ogarnięci to i tak trudno o kogoś do rozmowy na poziomie, raczej są to typu z kultury rapu lub disco polo (nie mam nic do muzyki, sama słucham także tych gatunków, mówię raczej o ograniczeniu świata).

Gość gość
23:44 to moj post, tam ma byc zaraz po przylocie z Polski do UK ;)