Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienkaba

MIESIECZNA MIESIACZKA

Polecane posty

Gość basienkaba

Witam, Mam problem od miesiaca mam miesiczke I nie wiem co mam robic, potrzebuje pomocy Nie biore zadnych tabletek anykoncepcyjnych W sumie zdarzylo mi sie to drugi raz moja poprzednia miesiaczka trwala dokladnie 49 dni I byla bardzo obfita dopiero po kilku wizytach u lekarza dostalam tabletki na zatrzymanie. Po tych tabletkach nie mialam miesiaczki przez 3 miesiace a teraz jak dostalam 11 lipca tak znowu nie moze sie skonczyc !!!!!!!! Mialam robione badania I niby wszystko ok z hormonami ale na usg mi wyszlo ze mam 7mm cyste na prawym jajniku Czy to moze byc tego przyczyna? Prosze o pomoc

Gość gość
ja bym radziła znaleźć jakiegoś bardzo dobrego lekarza bo to nie jest normalna jeden się znalazł co dał tabletki na zatrzymanie i myśli że ok . Nie chce Cię straszyć ale biegni do lekarza żeby nie było za późno. Miałaś robioną cytologie ostatnio?

Gość basienkaba
Cytologie mialam robiona od lutego juz 3 razy Pierwszy raz niby byl zle pobrany wymaz A dwa kolejne wymazy pokazaly ze wszystko jest ok Dziekuje za pomoc :)

Gość basienkaba
zapomnialam dodac ze mieszkam w angli i te wszystkie badania mialam robione tutaj czy mize mi ktos pomoc juz zaczyna mnie to pomalu martwic bylam u lekarza dzisiaj ale oni nie widza w tym nic zlego

Gość gość
Jakie badania hormonalne miałaś robione?