Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matura 2014 i studia praca socjalna

Polecane posty

Gość gość

po wakacjach będę w III LO, profil humanistyczny. Chciałabym studiować pracę socjalną w trybie dziennym, ale nie wiem jakie przedmioty muszę zdawać. Na pewno polski, matma i angielski. Wszystko podstawy, ale zastanawiam się czy nie spróbuję rozszeżonego polskiego. Jednak nie wiem co wybrać jako przedmiot dodatkowy! Czego wymagają na tym kierunku? A może ktoś też ma zamiar go studiować albo już go wybrał? Jak wyglądają takie studia? Tylko proszę bez komentarzy, że nie znajdę pracy. Zdaję sobie sprawę, że po kierunkach humanistycznych jest ciężko, ale nie jestem ścisłowcem. Taki mój los...

Gość gość
hej, studiowalam prace socjalna :) odezwij sie do mnie na gg, to opowiem Ci jak to wyglada :) podaje swoj numer : 48406667

Gość Magda190493
Witam, chętnie pomożemy w napisaniu prac maturalnych, zaliczeniowych, licenjackich, magisterskich. Oferujemy bardzo przydatne materiały dydaktyczne. Niedrogo i solidnie. Czas realizacji nie jest dla nas problemem. Już nie musisz się martwić, że nie zdążysz w terminie oddać swojej pracy. pomocedydaktyka@wp.pl Oferujemy przystępne ceny i solidne wykonanie.

Gość zbyszekwalc
Profesjonalna pomoc w pisaniu prac licencjackich, magisterskich, dyplomowych, zaliczeniowych i innych. Posiadam wieloletnie doświadczenie i grono zadowolonych klientów. Prace pisane są przeze mnie samodzielnie z wielką starannością. Napisz do mnie: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam

Gość Mi pisał i zdałam na 5
Polecam pana Zbigniewa Walca. Napisał mi pracę, gdy ja nie mogłam (brak czasu- praca po 12 godzin, opieka nad małym dzieckiem). Zdałam na 5!!!! Napiszcie do niego, skromny facet ale konkretny, zbyszek.walc84@wp.pl . Ja polecam!!!