Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana

Polecane posty

Gość gość

23 lata i nie mam nic. Ani pracy, ani wykształcenia (tylko średnie), ani przyjaciół, ani pieniędzy, ani nawet prawa jazdy. Znam angielski, ale w dzisiejszych czasach to nie wyczyn, a dwa nie znam jeszcze biegle :( Mam faceta i to chyba tyle... Szans na ułożenie sobie życia tu gdzie jestem tez już chyba nie mam bo to śmiech co się tu teraz dzieje... Druga Polska... I co ja mam robić? Pol roku szukam pracy i nic... Chyba pora na powrót do Polski...

Gość gość
ja mam 15lat więcej i mam to samo, tylko kursy i strudia niby mam ..studia srudia....nic nie dają

Gość gość
Studia nic nie dają, brak studiów tez, no to co robić Waszym zdaniem niby?

Gość gość
Zalezy jakie studia. Jak sie konczy jakeis gowna typu hstoria, polonistyka psychologia, filozfie, marketing czy inny humanistyczny chlam to nic dziwnego ze sie pracy nie ma. Ludzie ktorzy koncza kierunki techniczne, medyczne, ekonomiczne i prawnicze raczje pracuja w zawodzie. No ale jak chce sie przeduzyc mlosc studiowac byle bylo to lepiej nie zaczynac.

Gość gość
sam jestes chlamem! p******ic techniczne studia i wasze jakies chore zasady! nie kierunek studiow okresla przyzlosc bo z yciu dzieje sie roznie! j***c stereotypy i rady typu zrob to i to a bedziesz kims. zyj i pozwol zyc! to do przedmowcy-głąba

Gość gość
sam jestes chlamem! p******ic techniczne studia i wasze jakies chore zasady! nie kierunek studiow okresla przyzlosc bo z yciu dzieje sie roznie! j***c stereotypy i rady typu zrob to i to a bedziesz kims. zyj i pozwol zyc! to do przedmowcy-głąba Uderz w stol a bezrobotny po kierunku humanistycznym sie odezwie. Rob co chcesz Twoje zycie ale nie miej pretensji ze pracy nie masz do calego swiata tylko do siebie.

Gość gość
Ale kierunki techniczne, medyczne, ekonomiczne i prawnicze raz ze są trudne, to dwa nie każdy jest dobry w tych dziedzinach...

Gość gość
No to ja nie twierdze ze kazdy ma umysl scisly. Ale jak juz jest humanista moze wybrac tez bardziej sesnowne humanistyczne kierunki takie jak: administracja, filologia angielska, niemiecka, dziennikarstwo, logistyka transport. No troche tych nowych kierunkow sesnowniejszych powstalo. A w momecie kiedy zwalniaja nauczycieli z doswiadczeniem bo jest niz to jak mozna isc na historie, polonistyke i tego typu studia jak wiadomo na wstepie ze nie bedzie dla absowentow pracy.