Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy pierwszy raz dalyscie dziecku frytki

Polecane posty

Gość gość

dzis na obiad robimy sobie frytki. moja corka ma 14 miesiecy i zastanawiam sie czy moge jej pare dac-nie jako danie glowne tylko kilka do sprobowania. kiedy wy dalyscie dziecku pierwzy raz frytki? kiedy inne smazone dania typu kotlet?

Gość gość
mój syn jadł frytki dokładnie 3 razy - po raz pierwszy na tych wakacjach.W listopadzie skończy 3 lata. Za to kotlety jadł mając około 1,5 roku.

Gość gość
mój ma 17msc , kotleta jadl pierszy raz jak mial ponad 13msc (bylam starsznie chora i mialam gdzies co mąż gotuje:P ) frytki pierwszy raz spróbował jakoś ok 2msc temu i jadl je akurat wczoraj w zakopanem :D nie mialam mu co dac a bylam u lekarza i kolejka sie przeddluzyyla .. i tyle, Frytek wiecej juz mu nie daje -to nie danie dla niego:) ogolnie je ziemniaki,ryz,makarony mieskko gotowane choc i zdarzy sie smazona cukinia:)

Gość gość
smazone np kotlety je odkad mial okolo roku. Frytek sprobowal tez cos kolo tego, do tej pory raz na jakis czas je, ale wlasnie nie traktuje tego jako jednego z posilkow, od razu nawiaze do dyskusji jaka sie pewnie zaraz zacznie-nie uwazam, ze zjedzenie frytek zaszkodzi dziecku, jesli nie je ich kilka razy w tygodniu i w duzych ilosciach, i jesli nie zastepuja one zdrowych, odzywczych produktow w diecie dziecka

Gość gość
frytki jak miała ponad roczek i kilka zębów którymi dała radę pogryżc

Gość gość
miała 13 miesięcy jak sprobowala dwie czy trzy . wyrwała nam z ręki i jej smakowaly . jeszcze nikt od dwóch frytek nie umarł

Gość gość
moje 16 miesięcy i nie dostanie w najbliższym czasie na pewno

Gość gość
Mój miał ok roku i bardzo mu smakują ;)

Gość gość
3.5 roku na wakacjach w domu nie jadamy frytek więc ku temu okazji nie było ale raczej staram się nie przesadzać w uszczęśliwianiu mojego dziecka na siłę podając takie produkty sama pewnia pierwszy raz jadłam frytki w wieku 6. Teraz panuje taka moda wszystko dla ludzi ale każdy powinien się kierować swoim rozumem

Gość gość
Moja na 10 miesięcy i bardzo frytki jej smakują oczywiście 1 lub dwie

Gość gość
Mój syn ma 4 lata i jeszcze nie miał okazji jeść. Nie ma tak naprawdę okazji spróbować, bo my nie jemy