Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitek06

Seks w ostatni dzień okresu bez zabezpieczenia Pomocy

Polecane posty

Gość kitek06

Witam, wczoraj mnie troche poniosło, no i się stało. Okres mam regularny co 28 dni, 4-5 zazwyczaj trwa. Tak więc nie mieliśmy zabezpieczenia, chłopak wszedł we mnie może na jakieś 30 sek., nie skończył we mnie ani nic, po tym wsszystkim miałam krwawienie, dziś rano jeszcze taki brązowy śluz. Boje się strasznie, jest taka opcja że mogę być w ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Gość autorka autorka autorka
pewnie nie jesteś, ale nastepnym razem trzeba troche mysleć zamiast sie później denerwować

Gość gość
30 sekund... Super

Gość Aska ooooo
Najpierw dowiedz sie jak dziala organizm kobiety, twoj cykl i srodki antykoncepcji a pozniej bierz sie za sex... Malolaty, zenada.. Nie ma opcji ze jestes w ciazy..

Gość kitek06
30 sek,, bo jednak się opamiętaliśmy, Nie nazywaj mnie małolatą, bo nią nie jestem, Uff całe szczęście.

Gość gość
nie jestes w ciąży na sto procent.ja tez mam cykle 28 dniowe i wspołzyjemy z wytryskiem do srodka do 7 dnia cyklu i nie zaszłam.dni płodne sa od 11 dnia.

Gość gość
uf mam nadzieję, dziękuje :* trochę mie uspokoiłaś.

Gość gość
" Aska ooooo Najpierw dowiedz sie jak dziala organizm kobiety, twoj cykl i srodki antykoncepcji a pozniej bierz sie za sex... Malolaty, zenada.. Nie ma opcji ze jestes w ciazy.." Xxxxxx A co asiu powiesz na to:przez wszystkie lata miesiaczkowania okres jak w zegarku co 28 dni. A tu raptem jeden cykl 19 dniowy. Czyli owu w 4-5dniu. A skad mialan to przewidziec w przod? Jakbysmy z mezem zaszaleli,bo ktos tu twierdzi ze plodne od 11 dc przy cyklach 28dniowych to bym z brzuszkiem pewnie byla. A wiec szanse zawsze sa, chyba.ze.wstecz stwierdzimy ze owu juz byla mozna szalec.(mowie tu o objawach a nie wyliczaniu na papierku)