Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o imieniu Lila

Polecane posty

Gość gość

Lila jako pelne imie - nie mylic z Lilianna. Mieszkam w uk maz jest anglikiem. Chce jak najbardziej polsko brzmiace imie, niestety z moim mezem to ciezko bo jemu sie te typowo angielskie imiona. To jedyne ktore nam sie obu spodobalo

Gość gość
Takie jakoś udziwnione :O to już lepiej brzmi LILI, LANA, LOLA :D LENA A jak będą zdrabniać imię to pewnie Lilka.

Gość gość
Lili jest zbyt oklepane, tutaj w anglii co trzecia mala dziewczynka tak sie nazywa. Reszta z tych co wymienilas mi sie nie podoba - juz nie mowiac o moim mezu, z nim mam najwiekszy problem :D

Gość gość
Tyle tylko, ze w UK beda wymawiac to imie jako "Lajla" a w Polsce Lila.. Moze lepiej sie zastanowic nad imieniem, ktore brzmi tak samo w obu jezykach?

Gość gość
Jak pokazalam mojemu to imie (jest anglikiem) to wymowil je Lila tak jak ja wiec nie wiem... zreszta Lajla tez ladne :) A z takim co brzmi tak samo w obu to mamy wielki problem bo jemu sie nic nie podoba co mi i odwrotnie :( Jedyne co nam sie obu spodobalo jeszcze w miare to Olivia ale jest zby oklepane ostatnio..

Gość gość
mam podobny problem z moim

Gość gość
Hmm, a rozwazaliscie imiona jak Emma, Lucy, Klara, Nell, Anna, Julia, Gabriela... jak jeszcze na cos wpadne to dam znac.

Gość gość
ja mam na imie julia. Gabriella mi sie podoba mojemu mezowi nie wiec nie ma opcji to samo z klara. reszta mi sie nie podoba.

Gość gość
To niech mąż wypisze wszystkie imiona, które mu się podobają a Ty wybierz z tej listy jedno.

Gość gość
No ja znam te imiona ktore mu sie podobaja i ani jedno nie jest polsko angielskie i ani jedno mi sie nie podoba. Bo to sa imiona typu sky

Gość gość
Napisalam zebyscie ocenili imie Lila :)

Nie podoba mi sie Lila (chco stokroc są gorsze) , ale ja jestem bardzo wybredna na imiona zwlaszca damskie i nawet niekoniecznie moich corek imiona mnie zachwycają :) Szybko mi sie nudzą i mijają upodobania :)

Gość gość
Mnie nie pasuje ni w pięć, ni w dziesięć Tak jakby brakowało mu czegoś. Ale jak macie między sobą taki problem z wyborem, to bierzcie co Wam pasuje.

Gość gość
toksyczna mi tak samo dlatego mam problem :D

Gość gość
Ładniejsze imię niż Lila jest zdecydowanie ELA!

Gość gość
no zalezy dla kogo dla mnie Ela to okropne imie :P

Gość gość
A mi sie Lila podoba - Kate Moss ma corke ktora ma na imie Lila Grace <3

Gość gość
Lila brzydko i pretensjnalnie. jak masz chlopa anglika to dajcie dziecku klasyczne imie angielskie np Grace, Gemma, Mary albo Emily, ewentualnie Charlotte albo Isabella.

Gość gość
Ale Ty nie jesteś Kasią Mech :D

Gość ewanaleks
Jeżeli wam obojgu podoba się to imię to poporostu tak nazwijcie swoje dziecko a lila to w języku potocznym oznacza kolor liliowy, jasny fioletowy czy violet/ang.wajolet/

Gość gość autorka
nawet nie wiedzialam, ze kate moss ma corke o takim imieniu :D Jak juz pisalam nie dam imienia, ktore mi albo mojemu mezowi sie nie podoba - ani jedno z tych imion ktore wymienilas nie jest fajne. Grace, emily sa w czolowce najpopularniejszych imion. Jesli mam wybrac popularne to wybiore Olivia.

Gość gość
no i co z tego ze sa w czolowce? skoro to ladne imiona a nie jakas lila srila...

Gość gość
Lila fajne, ale lilianna juz nie. Mam głupią kuzynkę z takim imieniem stąd może uprzedzenie, ale najładniejsze jest Isabella.

Gość gość autorka
no nie chce zeby dziecko mialo tak na imie jak co druga dziewczynka w klasie. ale jesli sie zdecyduje, ze popularnosc mi nie przeszkadza to wybiore Olivia ktora mi sie tysiac razy bardziej podoba niz grace itd

Gość gość
To poczekajcie aż się dziecko urodzi, czasami wybrane imię wogóle nie pasuje do dziecka, jak się na nie spojrzy. Wam się podoba, to tak dajcie, jak się córce nie spodoba, to sobie zmieni :D