Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkas

on mnie objął

Polecane posty

Gość olkas

chłopak mnie objął w talii i tkwiliśmy tak przez dłuższą chwile przy tym przesuwal swoja reką po mojej tali,znam go od wielu lat chodz nie często się widzimy i rozmawiamy, czy wiekszosc facetow tak robi z byle jaką dziewczyną czy zwyczajnie mu sie spodobałam ? nie chce sobie robić nadziei

Gość ponaranczlala
Podobasz mu się. :) Ale normalny facet nie jest taki śmiały, jak dziewczyna mu się podoba. :/ To mi wygląda na roochacza.

Gość gość
A co jak się dobierał widząc mnie drugi raz w życiu? Byliśmy pijani, próbował 2 razy włożyć mi rękę w majtki. Niestety nie wyszło, mam zasady. Skończyło się na przytulaniu, po mojej prośbie, aby więcej tego nie robił. Teraz mam wrażenie, że po tej nocy on się zwyczajnie mnie krępuję, nie wiem, to możliwe? Widzę, że już nie jest taki śmiały, raczej przygaszony. No cóż do łatwych nie należę....

Gość gość
tylko, że ja czuję, że mu się podobam. Ciekawe, co by było gdybym go przetrzymała tak dłużej :) Może rzeczywiście to szybki chłopak, wszyscy, których do tej pory spotykałam jakoś tak nie naciskali. Wszystko działo się tak naturalnie, raczej stopniowo. On jakoś za bardzo mnie przytłacza sobą. Ach, nie wiem co robić