Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z ta teściowa

Polecane posty

Gość gość
póki co nie bawi,bo tylko ja sie tym bachorem zajmuje,a wstyd przed sasiadami???mhhh sama sobie dziecka nie zrobilam,zreszta na jakim swiecie zyjemy?dziecko to wstyd???jak dla mnie to najwieksze szczescie i nigdy sie to nie zmieni,ja sie tutaj nie pchałam,zreszta nie boje sie sama dziecka wychowywac,tylko mysle ze bardziej to by ja bolalo gdyby nie mial jej syn dziecka na codzien i ona tez.i mam jej dziekowac ze mnie ze schodów nie zepchnela?dziewczyno co ty gadasz

Gość gość
najzabawniejsze ze tych zawistnych osób zwykle w realu nie stac na taka szczerosc,tylko tutaj wylewaja swoj jad i zółc,skad w ludziach tyle podlosci????nie mam pojecia

Gość gość
najzabawniejsze ze tych zawistnych osób zwykle w realu nie stac na taka szczerosc,tylko tutaj wylewaja swoj jad i zółc,skad w ludziach tyle podlosci????nie mam pojecia

Gość gość gość
No jak wygląda? Dbają o dziecko, pracują, nie utrzymują się z mopsu... Czy papier ma znaczenie? A co ją ludzie obchodzą i sąsiedzi? Inteligentnego, świadomego, mającego poczucie własnej wartości nie interesuje to, CO LUDZIE POEIEDZĄ. A to, że z nią mieszkają daje jej prawo do pomiatania synową? jak nie chce żeby z nią mieszkali to niech powie o tym swojemu synowi, że mają się wyprowadzić. Ale nie, sorry zapomniałam CO WTEDY LUDZIE O NIEJ POWIEDZĄ, więc gnębi ją żeby sama uciekła i wtedy teściowa sąsiadom powie, że się sama wyprowadziła, żeby źle o niej nie myśleli...

Gość gość
gosc gosc jeszcze raz dzieki za zrozumienie,pozdrawiam serdecznie i zycze szczescia:)

Gość gość gość
Teraz mnie pewnie pojadą, że literówkę zrobiłam heh :)