Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doniamaproblem

macica

Polecane posty

Gość doniamaproblem

zaczelam badac swoja szyjke macicy. i czy to ze gdy zamyka sie wszystko w srodku jest opuchniete jest cisno po prostu malo miejsca, nie tak jak normalnie zawsze jest to tak ma byc?

Gość gość
Weź jakieś korepetycje z języka polskiego i wróć z tym pytaniem jak już nauczysz się jasno i poprawnie wyrażać swoje myśli.

Gość gość
po prostu jesteś przed okresem

Gość gość
jesli nie zrozumialas to z toba cos nie tak a nie ze mna:). - chodzi o to ze gdy zamyka mi sie szyjka macicy jest tam strasznie ciasno przez jakies 4 dni mam wrazenie ze jest tam wszystko opuchniete. nie tak jak zawsze ze luzno tylko wszystko spuchniete. do okresu jeszcze tydzien

Gość gość
a moze to ciaza, nie pomyslalas?

Gość doniamaproblem
ciaza? mysle ze nie. bo w tamtym miesiacu tez mialam taka 'opuchlizne' tylko wczesniej jakos w polowie cyklu a teraz jest na koncu bo za tydzien miesiaczka..

Gość gość
dziewczyny co o tym myslicie?

Gość doniamaproblem
nikt mi nie pomoze? dlaczego tak sie dzieje? w tej 'opuchliznie' jest ona latwo dostepna twarda i zamknieta a sluz wskazuje na dni nieplodne

Gość doniamaproblem
nigdzie w internecie nie moge znalesc czegos takiego nikt nawet nie wspomnial o takim zachowaniu sie narzadow zaczynam sie martwic ze cos moze byc nie tak. moze to serio ciaza? czytalam ze w ciazy jest tam ciasno ale wtedy szyjka jest bardzo wysoko trudno dostepna i odchylona do tylu a moja jest latwo dostepna i prosto

Gość gość
szyjka obniża się i zamyka się by potem otworzyć się na miesiączke. spokojnie:-) można na ten temat dużo znaleźć:-)

Gość gość
tak wiem i naczytalam sie tego duzo :) tylko dlaczego mam te takie 'opuchniecie' one trwa jakies 4 dni. a tego nigdzie nie ma w internecie i zadna z dziewczyn tego nie zauwazyla u siebie chyba. a u mnie to jest bardzo zauwazalne bo normalnie mam tam duzo miejsca jesz luzno i latwo mi sie to wszystko bada ale dlaczego tak sie dzieje ze przez jakies 4 dni mam zawsze tam ciasno wszystko opuchniete a szyjka nisko twarda i zamknieta. raz zauwazylam ze na dzien na poczatku cyklu bardzo mi sie odchylila w prawa strone jak by sie chciala zawinac ale rano wrocila do normy. czy to normalne? nigdzie o tym nic nie znalazlam

Gość gość
skoro nigdzie tego nie ma to chyba nie jest to normalne nie uwazasz?