Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamentowa20

czy zajdę w ciąże jeśli wczoraj to zrobilam a dziś mam owulacje

Polecane posty

Witajcie jak wyżej...Mam pytanie czy jest szansa jeśli wczoraj się kochalam co prawda z facetem starszym o 35 lat ode mnie i myślę czy jego plemniki mogly przeżyć do dzisiaj?czuję klucie i bol w lewym jajniku wiec wiem,że to owulacja. dodam że ostatnią miesiączke mialam 30.07.2013. i trwala 6 dni.standardowo. a wiec wracając do pytania czy jest to realna szansa że dojdzie wemnie do zapolodnienia?;(tak bardzo pragnę malego szczedscia a dzisiaj już go nie ma w domu wyjechal w delegacje.potem bedzie,że się puscilam czy coś...ratunku kiedy ja zajde?

Gość gość
poczekaj i zrob test za jakis czas :/

Gość gość
oto jest pytanie :D ps. zakładając, że masz minimum 20 lat to on 55 o fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj , aż mnie ciary przeszły

Gość gość
ha ha diamentowa ja mam podobną sytuację :) mam nadzieję ze zaszłam

A więc tak...zacznę od tego iz nie zalożylam tu konta by ktoś mnie obrażal...to ile mam lat to moja sprawa i z kim sypiam też...Zależy mi na szczerej odpowiedzi na pytanie a nie OBRAŻANIU! Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
jeśli faktycznie masz dzisiaj owulację, to możesz zajść w ciążę ;) w ciele kobiety plemniki mogą przeżyć nawet do 72h

Gość gość
Ja tak zaszlam ;) przed owulacja 3 dni kochalam sie codziennie po kilka razy a w owulacje to juz wg :]

Gość gość
No wiec kochana szanse sa nikle. Zeby mial 54 lata to tak,ale 55?tym plemnikom juz ogonki odpadaja,nie dadza rady na tak dlugim dystansie. Zastanow sie nad zmiana partnera.

Gość sierpień 19
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Można tu również prowadzić kalendarz ciąży. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Gość Diamentowa 20
Widzę,że już nikt mi nic nie odpowie? Tylko tyle?

Gość kulka1990
a cóż tu wiecej dodać...??? zajście w ciążę nie jest takie proste jakby się mogło wydawać... jeśli jesteś pewna że masz tę owulację to jest prawdopodobienstwo, że zajdziesz w ciąże, ale zależy to od wielu innych czynnikow, nie tylko kondycji spermy partnera... i jeszcze jednego nie rozumiem: "potem będzie że się puściłam czy coś" - to Twoj DUZO STARSZY partner nie ma bladego pojęcia o kobiecym cyklu i nie wie że w przeddzien owulacji mozna w ciaze zajsc?? Pozdro ;)

Gość gość
jak bedziesz miała szczęści to zajdziesz ja tak zaskoczyłam, kochałam się dzień przed bólem jajnika spowodowanym owu i dziś mam 2 kreski

Gość gość
55? faceci sa plodni cale zycie, chyba, ze maja problemy. Moja kolezanka ma 23 lata zaszla w ciaze z facetem ktory ma 63 i sa szczesliwi.

Gość Diamentowa 20
Caly czas mnie pobolewa to podbrzusze i nie wiem czy to oznaka tego czy tego?Hm....wlasnie przeżywam zalamkę bo mdli jak cholera...mam nadzieję że nie wkrecam sobie...

Gość gość
mysle ze jest to bardzo mozliwe, dlatego ze czesto lekarz robi inseminacje jeszcze na zamknietym pecherzyku i mowia wtedy ze plemniki dozyja do momentu pekniecia,

Gość Diamentowa 20
nadal czekam bo nie chce rozczarowań...

Gość Diamentowa20koko
Bardzo mam napiętę piersi bolą przy dotyku sutków. Do tego jak zdejmę biustonosz bąź nimi rusząm,potrząsam to też boli. Macica mnie rozpiera w lewym rogu czyli zapewne jajnik.a mdlosci takie że szkoda slow.

Gość gość
ja też tak zaciążyłam :)Szansa jest 99% ;)

Gość Diamentowa 20
nie mam jeszcze okresu....

Gość gość
my staraliśmy się 3 mce, na pewno zawsze w okolicach owulacji, po prostu po okresie najrzadziej co 2 dzień. ja mam 22 mąż 23 lata

Gość gość
diamentowa, a robiłas już test? czy jak? bo to szkoda tak czekac i sie tylko denerwowac

Gość Diamentowa 20
Dostalam ten obleśny parszywy okres:((((( juz nie wiem co mam robić...jestemcoraz bardziej tym zfrustrowana:( chcemy miec dziecko jest to świadome a co teraz?kiedy jak? ja nie mam juz silcoraz bardziej sie obwiniam...