Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE UMIEM zyc ludzie

Polecane posty

Gość gość

Nie poradze sobie w zyciu! masakra.. Bo jestem już pełnoletnia Jestem totalną ignorantką.. Nic nie wiem.. nic nie umiem.. Siedze w domu bo się boje ludzi :( Jak ja sobie kur..a poradze dalej? W dodatku jestem jakoś popieprzona - zbyt wrażliwa.. Potrafie długo rozpamiętywać jak ktoś cos powiedział do mnie niegrzecznym tonem.. Staram się być miła dla wszystkich.. w ogóle nie dam rady dalej życ.. "dorosła" nigdy nie będe :( Nie dam rady:( Ludzie jak wy dajecie radę podziwiam was :(

też sobie nie radzę z ludźmi, z praktycznymi rzeczami lepiej, bo to trzeba mieć wprawę, także poradzę sobie, gorzej z emocjami i np. pracą. ale ja mam już 24 lata, w Twoim wieku czułam to samo. nadal nie jestem dorosła.

Gość gość
jaki jest twój dom? jacy rodzice są dla ciebie? czy nie za bardzo wymagający, czy cię kiedy chwalą czy zawsze racze są niezadowoleni?

Gość gość
dobrze pomyślałaś mam 18.. Wiem, ludzie gadają że "młoda" i tak dalej.. Ja tak nie uważam.. Powinno się być ogarnietym w tym wieku.. dom matka alkoholiczka wiecznie mnie wyzywala, tata dobry czlowiek. Wymagający? Raczej w moim domu zycie krecilo się tylko czy ktos jest akurat pijany czy nie.

Gość dennissss
porządnego qtasa ci potrzeba :classic_cool:

Gość gość
a ja co mam powiedziec 30 lat na karku i nie umiec zyc. czuje sie wewnetrznie jak dziecko.

Gość Namu amida butsu
oj tam oj tam. :classic_cool:

Gość gość
tylko dda jesli nie pojdziesz na terpaie dda bedzie tylk gorsej mowie ci to ja dda polecam

Gość gość
ja bym chciala isc na taka terpaie ale u mnie w miescie nie ma. a niestac mnie by gdzies jezdzic.,

Gość mam tak samooo
Jak bym siebie słyszała...i też to nieszczęsne 18 lat ; ( tylko, że teraz każdy z mojej rodziny uważa tak: " no, 18 lat to już powinnaś iść do pracy, być bardziej smaodzielna itp" a ja nie umiem, też boję się ludzi, niewuobrażam sobie pójścia do pracy, bo się boję, ze nie dam rady... już nie mówiąc o rozmowach o pracę, tydzień wcześniej bym spać nie mogła z tego powodu...nie wiem co będzie ze mnie w przyszłości... ;(