Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fresh market zarobki

Polecane posty

Gość gość

jakie sa zarobki w sklepie fresh market jako sprzedawca ?

Gość gość
Ok 1600 :)

Gość gość
w sobote i w niedziele tez ?

Gość gość
Ja mam we freshu 2500 netto plus premia od obrotu

Gość gość
a w jakim wojewodztwie ?

Gość fresh market
srednio dostaje 2800

Gość gość
Wielkopolskie

Gość gość
taa, mi oferują 6 zł z godzinę, na wstępie 5

Gość gość
Więcej na ten temat jest na stronie e-pytania.pl/index/praca-i-kariera/zarobki/fresh-market-zarobki.html‎

Gość gość
Nie wiem jakim cudem niektórzy zarabiają po 2-3 tysiące we Freshu? Chyba jako kierownicy. Bo normalny sprzedawca (przynajmniej w Bydgoszczy) zarabia marne grosze - 1300 zł za prawie 200 godzin pracy. Kasa śmieszna, a zapierdzielasz jak beduin - do obowiązków "sprzedawcy" należy: stanie na kasie, przyjmowanie dostaw towarów, ciasta, serów i wędlin, wykładanie towaru, robienie hot dogów i tortilli, krojenie serów, wędlin, nakładanie mięsa, sprawdzanie i pilnowanie dat ważności, sprzątanie. Dużo zależy również od ajenta, nasz był ogólnie spoko, wiec atmosfera w pracy była ogolnie ok. Gdyby płacili normalnie, popracowałabym tam dłużej.

Gość gość
ja w tym miesiacu mialam 300 godzin dostalam wyplaty 1150 zl :D niewiem co ja jeszcze robie na freshu .... ajentka kasuje nas zaa przeterminy ktore spisujemy do zeszytu i przeceniamy badz jej mowimy... przez 2 miesiace bylam tylko z ajentka na sklepie bo nie ma pracownikow ... rylam jak osiol .. AOS przeszlismy premia ? hahah nie ma takiej opcji ... chodz bylo mowione ze bedzie ;D przez te dwa miesiace nie bylam w stanie dopilnowac terminow ALE.....:d ZAPLACIC MUSIALAM ZA NIE ;) najlepsze jest to jak szefowa kasuje towar ktory jej brakuje na stanie jako przetermin na pracownikow a w rzeczY samej nie bylo przeterminu :) nie wspomne o ciaglym ganianiu zrob to zrob tamto zaraz dostawa dlaczego tego nie zrobilas ? rozwala mnie takie podejscie jednej rzeczy czlowiek nie skonczy a dostaje polecenia nastepne... a stawka godzinna ? UWAGA 6 ZETA :D

Gość gość
Uwaga, w mc Donaldzie jest podobnie i pensja taka sama:D tylko ze umowę dostajesz na 3/4 etatu czy tam mniej a dodatkowe 40 godzin czy nawet więcej musisz wyrobić , oczywiście nie jest to liczone jak nadgodziny :) i z**********z 7 9 dni pod rzad po 12h, dzień przerwy i znów

Gość gość
Ja na wstępie dostałam 10/h netto.

Gość gość
ja mam 2000 plus nadgodziny

Gość gość
Żenada na rękę ok 1300 dotego trzeba płacić z przeterminowane lub wykupić towar.I Jak tu tym towarem po dacie zapłacić rachunki????????? Zlodziejska firma roboty w cholerę i na jeden wielki sklep 1 ekspedientka ma ogarnąć wszystko i jeszcze pilnować zlodzieji bo zapłaci za skradziony towar.Nie polecam!!!!!!!!!!! Rybnik Chwałowice freszmarket.