Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z mężem

Polecane posty

Gość gość

Decyzją wspólną postanowiliśmy że nie poznamy płci dziecka przed narodzinami decyzją wspólną postanowiliśmy że mąż wybierze imię dla syna, a ja dla córki Mi zawsze podobało się imię Eunika, imię mojej przyjaciółki z dzieciństwa w ciąży ludzie mówili że bedzię dziewczynka urodził się chłopiec i mąż chce nazwać dziecko Steven... uparł się i nie idzie z nim się dogadać jak przekonać męża że Steven nie pasuje?

Gość gość
ale zgodzilas sie. wiec wyboru nie masz.

Gość gość
no własnie on jest zawsze honorowy, słowa dotrzymuje też taka staram się być ale... ale steven nie pasuje :(

Gość gość
ale wiesniackie imie! W Polsce steven, hahahahhahahahaha.. to imie jest na takim samym poziomie jak Kevin chyba :D

Gość gość
czemu nie? fajne imię :D M.Mucha ma stefanię

Gość gość
wieśniackie czy nie wieśniackie steven nie pasuje w Polsce mąż spędził w Stanach 20 lat i tylko takimi dziwnymi imionami mi wyjeżdża Mike, Steven, Iwan...

Gość gość
my też mieliśmy taki układ,ja wygrałam a mąż dał dzieciom drugie imiona.musisz być w porządku wobec niego

Gość gość
nie chcę by mój syn nazywał się steven moja dobra koleżanka nazwała córkę jessica... też mi sie nie podoba, ale cicho siedzę

Gość gość
ok a Eunika? nie znam takiego imienia

Gość gość
ja znam 2 Euniki, polkę i kanadyjkę I Eunika pojawia się w Starym Testamencie

Gość gość
mojemu mężowi też nie podobały się imiona naszych dzieci,ale jak teściowa powiedziała,że dałam synowi paskudne żydowskie imię to stanął w mojej obronie ,ja szczerze mam w gdzieś co ludzie myślą

Gość gość
szczerze dwie Euniki to żydówki to semicie imię

Gość gość
żałuję bardzo ze nie mam kontaktu z tą moją przyjacióółką z piaskownicy wyjechała, teraz jest ponoć w Australii ale czy to prawda nie wiem ja mieszkałam 4 lata w Stanach i na zajęciach tanecznych poznałam Eunikę Kanadyjkę, z którą złapałam kontakt i utzryzmujemy go po dziś dzień mimo ze 3 lata temu zjechalismy z mezem do poslki

Gość gość
ja imię syna też spotkałam w Ewangelii Jezusa

Gość gość
szkoda ze nie wybadałas terenu wczesniej, nie podpytałas jakie imiona chodza mu po głowie.. wtedy bys nie szła na taki układ a tak to jak chcesz byc oki nie masz wyjścia... wiesz dla mnie osobiscie i jedno i drugie imie jest dziwne jak na dziecko z Polski i nie pisze tego po to zeby cię obrazic tylko by pokazac ci, ze Twój mąż moze naprawde nie widzeć problemu a ty widzisz.. tak samo jak pewnie sporo osób widziało by problem w twoim imieniu dla dziewczynki... a ty nie zeby przekonac męza musisz znaleźć argument, który przekonał by ciebie gdyby sytuacja była odwrotna Powodzenia