Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilik88

blada 2 kreseczka

Polecane posty

Gość lilik88

Hej dziewczyny jutro powinnam dostać okres jednak już przedwczoraj zrobiłam test wyszły 2 kreski ale ta ciążowa bardzo jasna, dziś rano zrobiłam 2 i znowu to samo czy myślicie, że to jest ciąża tylko po prostu wczesna i temu ta kreska taka blada? nie ukrywam, że bardzo bym chciała żeby się udało zwłaszcza, że już jedną ciążę poroniłam;(

Gratuluję ! :-) Ja robiłam test 1 dzień przed okresem, tak o, bo mąż twierdził, że teraz się udało. Wtedy straciłam nadzieję, bo już długo się staraliśmy... Pojechał do pracy, test zrobiłam, wynik negatywny, wrzuciłam test do pudełka (aby mąż po powrocie z pracy zobaczył i się przekonał, że znowu nic..) ale coś mnie tknęło tak po 10 minutach, żeby zerknąć na test jeszcze raz. I BACH, druga kreska taka baaaaaaardzo bladziuchna :D od razu do niego zadzwoniłam hihihihi :D na następny dzień - znowu druga bladziutka, ale bardziej widoczna niż na 1 teście. Obecnie 29 tydzień, córa :D Więc myślę, że Wam też się udało :-) Trzymam kciuki!

Gość gość
ja tak mialam i wlasnie usypiam 20 mc synka :) bedzie dobrze, trzymam kciuki, zrob bete bedziesz pewniejsza, ja zrobilam test 4 dni przed spodziewana @ dokladnie 10 dni od zabiegu inseminacji i kreska wygladala jak cien, jak zrobilam bete to wynik byl jeszcze slaby ale sie udalo, powodzenia

Gość lilik88
obyście miały rację :) mój mąż ma za tydz urodziny więc by miał wymarzony prezent. a kiedy miałyście pierwsze objawy? bo ja właśnie żadnych nie mam, a przy pierwszej to i piersi mi mega urosły i swędziły i już sama nie wiem nie chcę się za bardzo nakręcać, żeby się nie rozczarować ale tak bardzo bym chciała żeby się udało... ech....

Gość gość
ja pierwsze co to szybko bylam zmeczona, na poczatku a wlasciwie kilka miesiecy mialam objawy jak ma mc ( w teoretycznym terminie) piersi bolaly ale nie tak mocno. wogole moja ciaza byla bardzo lagodna, nie mialam mdlisci i itp, jak przytylam to poprostu szybko sie meczylam i bolaly mnie plecy nic poza tym, no tylko cukrzyca ciazowa sie przypaletala w 24 tyg,

Gość Allora
Moja blada kreseczka z 10.08 dziś zrobiła się śliczna i widoczna :-) Pamiętaj słonko, że każda, nawet bardzo blada kreska w polu C oznacza ciążę ;-) Po prostu to bardzo wczesna ciąża, Hcg jest jeszcze w niskim stężeniu. Zrób za dwa, trzy dni test ;-)

Gość Allora
aaaa i zapraszam na wątek kwiecień 2014 :-))))

Gość gość
gratulacje! :)

Gość lilik88
Allora jak już będę na 100 %pewna to na pewno odwiedzę wątek kwiecień 2014:)

Gość gość
To na pewno ciąża. Jeśli raz już poronilas to bierz progesteron!

Gość gość
a myślicie, że mogę sama brać luteinę?(zostało mi dużo po ostatniej ciąży) bo wydaje mi się, że do lekarza to za wcześnie jeszcze bo i tak pewnie nic nie będzie widać. czy ona może jakoś zaszkodzić?

Gość gość
nie zaszkodzi. Ja biore 2 razy po jednej tabletce dziennie dopochwowo a tez jestem po poronieniu

Gość gość
luteina nie zaszkodzi ale zrob bete albo idz do lekarza na usg, powodzenia:)

Hej dziewczyny! Zrobiłam dziś bete wynik 267,2. Czyli jestem w ciąży :) ale tak się strasznie boję, żeby nie skończyło się tak jak ostatnio, że się nawet zbytnio cieszyć nie umiem. A jak myślicie czy taki wynik jest duży jak na 4 tydz bo jak @ miałąm 18.07 to teraz jest chyba 4 tydz? bo ja trochę nie rozumiem tej rozpiski z laboratorium bo w 4 tyg to od 140-750 a w piątym od 200- 7000 a w szóstym od 160-32000