Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana_na_maxa

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Witam wraz z chłopakiem uprawialiśmy petting. To był mój 5dzień okresu, krwawienie było jak na ten dzień dość obfite, więc włożyłam tampon. W prawdzie chłopak wytrysku nie miał, jego penis nawet nie dotknął okolic pochwy, więc pewnie prawdopodobieństwo ciąży jedt zerowe, jednak z tego co czytałam na różnych forach mogliśmy przez przypadek przenieść w okolice pochwy preejakulat, który mój chłopak na pewno wydzielał. Dodam, że jutro powinnam dostać miesiączkę, ale czuję się jakoś inaczej niż zywkle. Mam silne bóle brzucha, zgagę, lekkie zawroty głowy i zmienność nastrojów, choć może tylko się nakręcam ...

Gość gość
na 99,9% nie jesteś, 0,1% to cud

Dzięki, w głębi wiem, że to nie możliwe, ale od tego czytania chyba świruję i widzę u siebie coraz to nowe obiawy :/

Gość gość
Ile ty masz lat i tak malo wiesz o antykoncepcji i zapłodnieniu.

Gość gość
Mam 18 lat, o antykoncepcji nie myślałam, ponieważ nawet nie wiedziałam, że w taki sposób możliwe jest zapłodnienje, ale na szczęście miesiączkę dostałam przed chwilą :)

Gość gość
To przestań czytać te "różne fora" i po prostu się doucz, zanim po raz kolejny weźmiesz się za seks.

Gość gość
W wieku 18 lat powinnaś już dobrze znać antykoncepcje i wiedzieć o stosunku i jak zachodzi się w ciąże.Więcej powinnaść być na stałe zabezpieczona i przygotowana na przyjęcie prcia w swojej dziurce.W tym wieku dziewczyny zaczynają sex.

Gość gość
Nie uprawialiśmy sexu tylko się dotykaliśmy, więc się nie zabezpieczaliśmy. Gdybyśmy się kochali na pewno zabezpieczylibyśmy się, jednak dopiero później przypomniałam sobie o tej jego przezroczystej wydzielinie! Chciałam po prostu spytać, czy od tego jedt miżliwa ciąża, jeśli penis nawet nie dotknął pochwy