Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zareagować gdy obcy chłopak klepnie was w tyłek

Polecane posty

Gość gość

Mimo,że jestem wygadaną osobą, nie należę do nieśmiałych, w takiej sytuacji mnie zatyka ponieważ nie wiem co mam powiedzieć, nie używając wulgaryzmów, zdarza mi się przeklinać ale pod nosem, nie potrafiłabym głośno zwyzywać kolesia.Tylko nie piszcie ,że dać w twarz bo tymbardziej nie skorzystam z tej rady, proszę o jakieś cenzurowane teksty,które w takiej sytuacji można wykorzystać .ps dosyć często zdarzajà mi się takie sytuacje i irytuje mnie moja bezradność

Gość xen
Klepnij go w tyłek,o ile okazja na to pozwala.Byłoby świetnie;)i bardzo na miejscu.

Gość gość
Tak zabawne ,ale serio jakieś pomysły???

Gość xen
To nie jest zabawne,poniżysz go tak,jak on to robi wobec Ciebie.Bez uśmiechu na twarzy,zupełnie inaczej odbierany jest taki gest.

Gość gość
takie jak Ty kończą zgwałcone, więc radzę się ogarnąć. czemu nie przeklinasz, boisz się obrazić jaśnie pana?:O kop w jaja, "s********j, padalcu" i strzałką do domu.

Gość xen
Może ma gównianą pracę kelnerki,to wystarczy.Trochę wyobraźni.

Gość gość
A czemu na to pozwalasz? Irytuje Cię twoja bezradność, a takie zachowanie nie? :D

Gość gość
Dokładnie jak ktoś już zauważył, to nie są żarty, tutaj błyskotliwe riposty nic nie dadzą, w****ij się i powiedz do słuchu, albo unikaj takich typów.

Gość gość
Xen taki gest ze strony kobiety to prawie prośba o g***t

Gość gość
mnie też klepią, wielkie mi halo. znaczy, że masz zgrabny tyłek, ja to odbieram jako rodzaj komplementu. a Ty narzekasz jeszcze, głupia.

Gość gość
A co to za cenzura???? od kiedy słowo g***t jest niecenzurowane?

Gość xen
Widać,nie znam się.Ja uważam to za poniżenie.Facet powinien doznać podobnego wrażenia.

Gość gość
poniżenie to jakby jej przedtem majtki ściągnął:O

Gość xen
Klepanie kobiety w tyłek,to jak klepanie krowy.Poniżenie,kropka.

Gość gość
jak komplementujesz zarówno kobiecy tyłek jak i krowi to ja nie mam komentarza na to:O

Gość gość
to jest zwykla napasc seksualna, jesli jest policja w poblizu, nie wahaj sie to zglosic!

Gość gość
tu autorka. tak, irytuje mnie bezradność, bo jest z mojej strony, jego zachowanie jego sprawa. chciałabym wiedzieć, co robić w takich sytuacjach, to już chyba czwarty raz, a nadal nie wiem, jak się zachować. nie klepnę jego, ani tym bardziej nie kopnę, nie chce wyjść na obrażalską i agresywną. oczywiście czuję się poniżona, choć w sumie bielizny mi nie ściągnął, ale raz podwinął trochę spódniczkę:( pomóżcie:( nie uważam tego za komplement.

Gość xen
Kim Wy panie jesteście,żeby komplementować Wasze tyłki?O czym to świadczy,czy tylko tyle macie do zaoferowania?Sprowadzane jesteście do sztuki świerzego mięsa,na własne życzenie.Ja na to się nie godzę.I nie jestem tak traktowana.

Gość gość
Nie tak ''takiego'' faceta nie poniżysz, chyba że spuścisz mu lanie pasem na oczach innych, na gołe d*psko. Najlepiej głośno coś powiedz chociażby HEJ!(/&%¤%¤###¤#¤% g***townie odrzuć jego łapę i ''pokaż'' oczami s.p.i.e.r.d.a.l.a.j Nie wiem, ale musisz w sobie przełamać wstyd, bo jak nic z tym nie zrobisz, to może być jeszcze gorzej :O Ewentualnie wylej mu coś na gębe

Gość gość
Właśnie w tym tkwi mój problem,ogólnie uważam się za osobę odważną z wyjątkiem tej jednej sytuacji,tak jak w temacie nie wiem co powiedzieć.wiem,że nie tylko ja mam taki problem,wielokrotnie byłam świadkiem podobnej bezradności kobiet które nie reagowały.nie mogę uniknąć tego ,zdarza się w tramwaju,sklepie,klubie,ulicy itp. gość " wielkie mi halo"" komplementem dla mnie jest jeśli koleś gapi się na mój tyłek lub komplementuje a ne jak przekracza granice cielesności( nie żadko stare dziady)

Gość gość
A ty normalna jesteś? Nie wiesz jak się zachować? Udawaj nadal taką głupią i bezradną, bo cham uzna Cię za obrażalską, no śmiechu warte :D To nic nie rób jak się obawiasz jego opini, już i tak swoją ma :O

Gość gość
po prostu nie chcę wyjść na histeryczkę. już 2 dni zastanawiam się nad inteligentną ripostą. jak to ma? jak myślisz, co on o mnie myśli? nie chciałabym wyjść na "łatwą".

Gość gość
Oh,mi sie to zdarzylo i spoliczkowalam goscia szybciej,niz pomyslalam... Nie zaluje ;-)

Gość gość
Nie proszę o ocenę sytuacji lub mojej osoby tylko o teksty tak jak w temacie

Gość gość
wiec tak, odwroc sie i powiedz mu tak " a chcrsz w pysk"

Gość gość
powiedz mu " a chcesz w pysk" -mialo byc

Gość gość
kiedys juz dawno temu mialam taka scene, "mlodziak" zlapal mnie za uda na ulicy, no troche inaczej niz u ciebie - to tak sie darlam ze wszyscy ludzie sie patrzyli a mlodziak spier-dalal ze az sie kuzylo za nim, pozniej mialam tez takie zdazenie ze szlam poznym wieczorem do domu-wyobrazcie sobie wroclaw glowne skrzyzowanie ulic a tu nie ma zywej duszy nigdzie, nagle ogladam sie a tu za mna jedzie auto z otwartymi drzwiami i biegnie facet - no i co bys autorko dopiero zrobila ? - teraz to bys pewnie sie za przeproszeniem " zeesrala" pewnie jak z ciebie taka "niewolnica"jest, a ja sie tak darlam - byl taaaki alarm ze "oni" sami pospierrrdalali ! - bo wiesz tu chodzi o godnosc lub nawet o cos wiecej i trzeba sie umiec bronic !!!

Gość gość
no a zreszta to niewiem- czy ty sie chwalisz czy zalisz ?

Gość gość
powinnaś się uśmiechnąć i powiedzieć "dziękuję"

Gość gość
Najlepiej odwroc sie do niego i klepnij go w czolko a potem powaznie powiedz 'chyba tu powinienes sie klepac' powinno poskuktowac, a Ty zachowasz sie z dystansem do calej sytuacji