Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zareagować gdy obcy chłopak klepnie was w tyłek

Polecane posty

Gość gość
Powinnaś powiedzieć "oj aż taka niegrzeczna dziewczynka jestem, że dałeś mi klapsa? " albo " a może chcesz dać mi coś więcej niż klapsa? "

Gość gość
Ja też kiedyś czułam się sparaliżowana, z wiekiem przeszło. Teraz leci piękna wiązanka po której zazwyczaj się peszą,nie wyglądam na wulgarną a tu taka niespodzianka;]Nie daj sie ponizać obcym oblechom

Gość gość
pewnie uroslo ci pupsko a ty nie wiesz pewnie do czego to sluzy - hee he ... urosnie ci jeszcze to i owo ale w glowce to masz spore BRAKI ! - nie chcesz obrazic hooja ktory cie obraza klepiac po doopie jak jalowke !!! - co ty masz w tym lbie cielecym,jestes zalosna i prostacka, normalny czlowiek oddalby z nawiazka,juz w starym testamencie napisana oko za oko a zab za zab, ktos cie traktuje jak szmate a ty nie reagujesz dajac sie publicznie poklepac ? pewnie nie chce cie zaden normalny chlopak bo pewnie kazdy mysli ze takie cos ci pasuje i pewno skonczysz w burddelu - moja droga !

Gość gosciowa
Mialam raz taka sytuacje, najpierw mnie wcielo, ale wiedzialam ze nie moge nic nie zrobic bo to ponizajace. Wpadl mi wtedy tekst w stylu: "przykre, rozumiem ze zadna bez zaskoczenia sie nie da". Uwazam tekst za uszczypliwy i ponizajacy faceta, szczegolnie ze byl z kumplem, jednak stwierdzam ze z idiota nic nie zrobisz, ale coz, lepsze to niz nic. Pozdrawiam! :-)

Gość aaaaaaaaaa

a moze po prostu nie odlaniac pupy?

latem nosic długie koszulki a zima płaszcze lub długie kurtki i po problemie 🙂

Gość aaaaaaaaaa

ODSŁANIAĆ miało być 😉

Gość Ann

Prawy sierpowy 😁

Gość Gggg

Jak bylam nastolatka to dalam w pysk, tylko ze szlo kilka osob i dostal nie ten, taki jeden biedny dostal, przepraszalam go, on byl niewinny 😞 spadly mu okulary, tak mi go bylo zal, 

Gość Gggg

No a potem to jak bylam dorosla to kolega klepnal ale jak sie odwrocilam odskoczyl, zwinny byl, jakies przeczucie mnie powstrzymalo przed ostra reakcja, i slusznie bo zmarl niedlugo potem,