Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny czy jest to normalne krwawienie po stosunku bo nigdy mi sie to nie zdarzylo na poczatku myslalam ze to @ bo mam dostac za 3 dni ale dzisiaj nic niemam dodam ze staramy sie o dziecko.

lepiej zeby przyjzal sie temu ginekolog, krwawienie po stosunku to zly znak...

Gość gość
ale to nie bylo duze krwawienie troche sie boje bo nigdy takiego czegos nie mialam

udaj sie do lekarza, tez kiedys mialam krwawienia po seksie i nic mnie nie bolalo, potem zaczely sie same plamienia przed miesiaczka, pozniej okres kompletnie mi sie rozregulował, a od niedawna zaczely mi sie silne bole jajnikow, juz nie bede ignorowac wiec we wrzesniu rowniez ide do gina, nie ignoruj tego

Gość gość
chyba tak zrobie dzieki

Gość gość
ktos jeszcze wie cos na ten temat?

to może byc stan zapalny albo nadzerka, ostry seks albo cos gorszego- tylko lekarz tu pomoże- na pocieszenie ci powiem ze ja mam tak czesto od kilku lat

Gość gość
Ja tak miałam przy infekcji, stanie zapalnym - myslałam, że to nadżerka a jednak to pierwsze - to był jedyny objaw, zero pieczenia, upławów - bardzo dziwne to było, pomogla jakas maść przepisana przez gin. już nazwy nie pamiętam. Może też byc to od braku odpowiedniego nawilżenia i to jakieś podraznienie jest u ciebie. Możesz spróbowac sobie zrobić 7 - dniową kurację invagiem dopochwowym, to bezp. probiotyk, pomoże przy infekcji i podrażnieniu zwykłym też jak najbardziej.