Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniecznie przeczytajcie ten artykul i napiszcie swoje opinie

Polecane posty

Gość gość
1. No to martw się już dziś 2. Co będzie, to będzie, nic nie zmienimy 3. Na UK świat się nie kończy

Gość munitorrr
artykuly z Daily Mail sa zawsze antyimigracyjne i czesto przesadzone, pamietam jak straszyli ludzi, ktorzy jechali na Euro do Polski i na Ukraine, wedlug Daily Mail, kibicie angielscy mieli byc przez nas pobici, zwyzywanie, wogole przedstawili Polske w bardzo zlym swietle i o dziwo jakos ich przewidywania sie nie sprawdzily

Gość gość
Martwic to sie moga ludzie wykonujacy prace fizyczne: fabryka, magazyn, zmywak...bo tacy beda dla nich konkurencja. Nikogo nie neguje, nie wysmiewam, ani nie oceniam, ale takie sa realia.

Gość gość
czy ja tez mam sie martwic jestem head housekeeper boje sie tych cwanych i bezczelnych rumunek i bulgarek pracuja 2 takie w hotelu i mnie nie sluchaja obijaja sie a jak im sie uwage zwroci to mamrocza pod nosem w ich jezyku pewno jakies przeklenstwa ale ogolnie to trzeba im przyznac ze ang. znaja dobrze tak jak i ja bo wiele dziewczyn czy to polki czy litwinki bardzo slabo mowia po ang

Gość gość
dodatkowo jedna z rumunek zglosila skarge do managera hotelu ze niby ja bylam dla niej nie uprzejma gdy zwrocilam jej uwage ze spaceruje sobie po korytarzu i rozmawia przez komorke ( zabronione miec tel przy sobie bo komorka ma byc zostawiona w szatni w szafce zamykanej na klucz )