Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollamonolla

ślubna fryzura kłos

Polecane posty

Gość gość
Nie podoba mi się, wygląda jak by była już "rozwalona", jest tyle pięknych fryzur, poszukaj czegoś.

Gość ollamonolla
szukam, szukam właśnie, kompletnie nie mam pomysłu

Gość gość
Ja też coś szukam bo ślub tuż tuż, ale ja raczej będę coś chciała mieć upięte i do boku wypuszczone :P a Ty będziesz miała welon?

Gość ollamonolla
będę miała welon, a od tych wszystkich fryzur oczopląsu można dostać. a może któraś z tych... nr 7 http://www.winsa.pl/pl,blog,74/slubne-trendy-2013-najmodniejsze-sluby-i-wesela,d48.html

Gość Nie słuchaj osoby wyżej
Taki własnie 'rozwalony' kłos to jedna z najmodniejszych fryzur w tym sezonie, a przy tym ponadczasowa i bardzo wdzięczna :) Jesli tylko pasuje Ci do kiecki to jak najbardziej bierz taką.

Gość za klosem jestem
a ja 2 tygodnie temu mialam ślub i miałam kłos, kłos jest delikatny i dziewczęcy. Moim zdaniem nie pasuje do sukni typu księżniczka, do pozostałych i owszem:) jestem brunetką i kłos miałam na boku, wszystko się dobrze trzymało i wyglądało:)

Gość ollamonolla
A miałaś welon? Jeśli tak, to jak był podpięty?

Gość Martyna3242
Moja siostra fryzure slubna miala robiona w salonie Black Pearl w Krakowie :) wygladala przeslicznie, tez bardzo lubie ten salon :) jest bardzo elegancki, profesjonalny i nie maja wygorowanych cen :)