Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w okolo 33 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

Zawsze uzywalam prezerwatywy, nie kochalam sie czesto gdyz moj partner wyjechal na pol roku z pracy. Ostatni taz kochalismy sie 5 miesiacy temu. Od kilku tygodni mialam dziwne bole/klucia brzucha. Nie byly mocne wiec je olalam troche. Krwawienie mialam w normie tzn co miesiac - nie zauwazylam zmian jesli chodzi o ilosc - moze byl mniej bolesny. W kazdym razie to zatrzymanie miesiaczki nie zrobilo na mnie takiego wrazenia bo w ciazy byc nie moglam (nie wspolzylam od 3 miesiacy wtedy) tak myslalam. Ale dla pewnosci poszlam do ginekologa. Jest pani w ciazy - uslyszalam. Ale jak to przeciez ja sexu 5 miesiecy nie uprawialam? Na usg widziac juz ogromne dziecko, o malo zawalu nie dostalam. Nie wiem jak moglam nie zauwazyc. Brzuch mam normalny... moze troche mi sie przytylo ale jadlam tez wiecej. Nie mialam ani jednego objawu ciazowego i normalny okres... Dziecko na szczescie zdrowe, moj chlop prawie zawalu dostal. Nie dziwie sie. Dowiedzialam sie tydzien temu a juz szykuje sie do porodu

Gość gość
Poważnie???? Jesli to prawda to niezły szok was spotkał.

Gość gość
ile ważysz? Bliżej 200kg?

Gość gość
waze teraz 62 kilo, mam 163 wzrosu, przybralam cala ciaze okolo 7-8 kilo, myslalam ze po prostu przytylam

Gość gość
Za dużo telewizji oglądasz :D

Gość gość
Moja znajoma tez tak miala, dowiedziała sie o ciąży w 33tyg, a w 36tyg juz urodziła, miala cc

Gość gość
uz w to wierze. Niezłą idiotka bys musiała być aby tyle czasu ciąży nie zauważyć

Gość gość
prowo jak ta lala 0/10 nudzi ci sie widać :P

Gość gość
Nie wierze. Jestem w 35 tyg i ruchy dziecka to uczucie ktorego nie mozna z niczym pomylic ani pomyslec ze to jakies bole jajnikow czy cos w tym stylu. A poza tym po 5 miesiacach od ostatniego okresu to ni jak nie wychodzi 33 tyg.

Gość gość
otóż to autorko - najpierw naucz sie liczyć a potem zakładaj prowokacyjne tematy :D

Gość gość
haha tekst kupy sie nie trzyma ,co mialas z maty?ostatni raz uprawialas seks 5m temu a o ciazy dowiedzialas sie w 8mym miesiacu :)

Gość gość
Nie no takie cos sie zdarza ogladalam program I didnt know I was pregnant :) Ostatni taki przypadek byl w Edynburgu na lotnisku ,kobieta normalnie urodzila w kiblu ani ona nie wiedziala o ciazy ani nikt ze znajomych.Normalnie pracowala tego dnia.Ale autorka ma zdecydowanie problemy z matematyka ,wiec prowo nieudane:)

Gość gość
Moja znajoma byla w ciazy i nie wiedziala zreszta nikt nie wiedzial bo brzuch plaski i pracowala normalnie. Dowiedziala sie miesiac przed porodem. Wszyscy w szoku bylismy bo kompletnie nic po niej widac nie bylo. Nie gadajcie ze to niemozliwe.

Gość gość
jasne ,ze mozliwe ,ale akurat to jest nieudane prowo :)