Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracona milosc zycia

Polecane posty

Gość Gość nr 45678
Czy walczyć o kogoś, kto nie chce dać drugiej szansy? Sądzę, że wszystko tutaj zależy od tego, co Was łączyło i jak bliscy sobie byliście. W Waszym przypadku, jeśli byłabym pewna, że to miłośc mojego życia, zrobiłabym tak, jak pisałam, skoro byliście razem 3 lata i skoro wiesz, gdzie mieszka. Zawsze możesz jeszcze do Niego zadzwonić, ale wtedy może nie chcieć odebrać telefonu od Ciebie, a na list czy e-mail zwyczajnie może nie odpowiedzieć. Masz tą dobrą sytuację, że możesz iść do Niego.

Gość Gość nr 45678
"Czasem wszystko można zepsuć dając z siebie więcej, niż to potrzebne. Tort jest pyszny, ale w małym kawałku". Byciem natrętnym łatwo do siebie zniechęcić albo wyjść na desperatkę.

Gość gość
Problem w tym ze nie moge do niego pojsc bo obecnie jest w niemczech, bo tam pracuje..

Gość gość
Depresyjny temat. :-( Po co to komu?

Gość Gość nr 45678
No to chyba zostaje Ci w takim razie niestety ten telefon. Przynajmniej usłyszysz Jego reakcję na to, co powiesz. List czy e-maila łatwiej zignorować.

Gość gość
Ludzie, nie znacie calej historii;(

Gość gość
Więc opowiadaj!

Gość per aspera astra
gość per aspera astra- Tobie zalezy na tym chlopaku? Tzn. fajnie by było gdybyśmy byli razem, ale nie chcę nic na siłe. On ma dziewczynę, ja jestem sama. Nie chcę rozbijać tego co jest pomiędzy nimi. Tylko czasem jest mi trochę żal, ze nie spróbowałam. Może kiedyś gdy juz będziemy starsi i samotni...może nasze drogi się skrzyżują.:D