Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joint

chyba mam mały problem

Polecane posty

Gość uwielbiam palic ziolo
czyli ja niepotrzebnie sie tutaj produkuje, bo bronie palenia, ale pale malo i malo potrzebuje (wiadomo-gdybym zaczela wiecej, to moze z czasem i wiecej bym potrzebowala), malo na to wydaje, bo mi na dlugo starcza no i jednak nigdy nie palilam samego zielonego... nie wiem co Ci doradzic. trudno mu bedzie ograniczyc, widze tu juz wyzszy poziom zielarstwa... ;)

Gość joint
I tak Ci z tym dobrze?

a ja pale papierosy i powtorze po raz kolejny - to jest swinstwo :o gwozdz do trumny, tak samo jak alkohol (tez mi sie zdarza czesto pic :o ) zamienilabym to wszystko tylko na zielone... naprawde :)

Gość joint
Tak dokładnie i totalnie nie widzi tego problemu. uwaza ze wszystko jest ok i musi sie wyszalec

Gość joint
Ale jakos zle sie czujesz jak nie palisz czy jest o tak w miare do ogarniecia?

Dlatego pytam ile on ma lat? Czy 20 czy 30 czy 40:-D Zioło ma swój klimat nie każdemu służy, mam znajomych którzy łapią schizy po paleniu? ?? ?Ja nigdy w życiu ta nie miałem:) u mnie potęguje radość;) ;)od ucha do ucha)

wiesz co - to zalezy od tego, jaki tryb zycia prowadzisz - co robisz, gdzie i z kim mieszkasz, jakie otoczenie... ja pracuje, ogolnie zyje w stresie, caly czas w biegu i czasem jak chce zapalic, a nie mam i trudno mi zdobyc, to mam nerwy. to nie jest tak, ze zle sie czuje. nie ma roznicy w samopoczuciu (tzn. od strony fizycznej), ale psychicznie czuje, ze wysiadam, ze potrzebuje sie odprezyc i spojrzec na ten caly burdel wlasnie na fazie, bo nie dam rady (nie mowie tu o przerwie 2-dniowej tylko np. 3-tygodniowej) :)

a palilas fajki kiedykolwiek, cukierku? ja chyba nie dam rady rzucic :o powinni zdelegalizowac to bym sie tak nie starala jak o ziolo :P :D :D hehe :)

Gość joint
no wlasnie on uwaza ze jak ma patrzec na caly ten syf to woli to robic jak jet upalony. tylko ze tak sie nie da ogarnac zycia. nie umiem mu przedstawic racjonalnych argumentow zeby to tylko ograniczyl. towarzystw oczywiscie ma doborowe bo chyba tylko ja w nim nie pale i mze jeszcze jeden chlopaczek a tak to wszyscy pala zielone. ale wiadomo od kumpli go nie odciagne bo pomysli ze mi sie na mozg rzucilo

to jest Twoj kumpel czy chlopak? ;)

Gość joint
przyjaciel

powiem Ci tak... rozumiem Ciebie, ale nie dziwie sie jemu...

Ja nie pslilem sxlugow spróbowałem i to nie dla mnie:) :) Rzygac mi się chce od nich. Ja facetem jestem tak przy okazji Ci powiem;)

wlasnie zauwazylam :P ja mam 22 lata :) Pendziorze :P

Gość joint
no tak palisz wiec jestes ww stanie go zrozumiec a ja nie bardzo. przeciez ograniczenie chyba nie jest takie ciezki?

tak, dlaczego??

bo ja jestem za madra na swoj wiek, tak wiem to :P hehe i skromna ;)

Gość gość
jestem kobietą ,ale za nic nie mogę ogarnąć tego babaskiego kwilenia pt " on pali co robić" , odpowiem Ci - nie interesować się ,bo kumpel Cię znienawidzi.

Gość gość
ja mam 34 zielarza :) jestem kobietą , dziś się odstresowałam i klikam do was na luzie i mam beke z tej panienki autorki :D