Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem brzydka bo żaden facet się mną nie interesuje

Polecane posty

Gość gość

Czy wygląd moze byc przyczyną ? przeciez dziewczyny naprawde brzydkie i głupie jak pancerna brzoza mają facetow a ze mną chyba az tak zle nie jest, mam 23 lata i nigdy nie bylam z facetem

Gość gość
ja mam to samo, faceci mnie nie podrywaja, nikt nie chce ze mna byc, zawsze bylam sama bo nikt mnie nie chcial:(

Gość gość
a oceniasz siebie jako brzydką ? bo ja mam figure w miare ale jestem bardzo niska i taka nieforemna, plaski tylek i male cycki :/ z twarzy w ogole sie sobie nie podobam, wygladam jak typowa stereotypwa dziewczyna z Oazy albo bibliotekarka :/

Gość gość
Stosuje peelingi, dbam o skore, włosy ale i tak nie wygladam jak fajne dziewczyny, w ogole nie ma we mnie kobiecości, mam wrazenie ze jestrm zbyt ''męska'' na twarzy :/

Gość gość
ja mam surowy wyraz twarzy, wydaje mi sie, ze jestem gruba ok 60 kg i za wysoka 172. nigdy sie nie usmiecham, brakuje mi sil i checi do zycia, jestem pesymistka, wiec faceci mnie pomijaja, twarz mam brzydka, male cycki i grube nogi, wygladam jak stara zmeczona baba:(

Gość Emerson
Jak to nikt się nie interesuje? A ja się mogę zainteresować?

Gość N6F
Czy napewno drogie panie?

Gość gość
ja mam surowy wyraz twarzy, wydaje mi sie, ze jestem gruba ok 60 kg i za wysoka 172. nigdy sie nie usmiecham, brakuje mi sil i checi do zycia, jestem pesymistka, wiec faceci mnie pomijaja, twarz mam brzydka, male cycki i grube nogi, wygladam jak stara zmeczona baba:(

Gość gość
/N6F Czy napewno drogie panie? / na pewno w zaden sposob na mnie zaden facet nie zwrocil uwagi tak, zebym nie musiala sie domyslac, a byla pewna jego zamiarow

Gość Siivana
Dziewczyny, wymalujcie się, ładnie ubierzcie i idźcie na imprezę! ja też do najładniejszych nie należę, ale na imprezie zawsze ktoś się znajdzie do potańczenia, a nuż może sie trafi jakaś dłuższa znajomość :D

Gość gość
Może mają panie ochotę na kawę?

Gość gość
Ja mam 25 lat i nigdy nie miałam faceta :O

Gość gość
ja tez mam 25 i tez nigdy nie mialam chlopaka i nie interesuja mnie chlopcy z dyskoteki:O

Gość N6F
A mnie kobiety zawsze olewaja i co mam sie tym zamartwiac?

Gość brzydka autorka tematu
Chodziłam na dyskoteki ale nikogo tam nie poznałam, zle sie czułam, kolezanki ze swoimi chłopakami tanczyly, bawily sie a ja sie gapilam ,usiadłam na sofie i piłam piwo :/ nikt do mnie nie zagadal

Gość gość
to może chcesz się poznać?

Gość brzydka autorka tematu
a skąd jestes?

Gość gość
kazda potwora znajdzie swojego amatora

Gość gość
studiuję w Wawie

Gość gość
autorko pokaz fote

Gość Heniuś
"usiadłam na sofie i piłam piwo :/ nikt do mnie nie zagadal" - haha, trochę trudno mi to zrozumieć. Ja byłem niedawno na imprezie w miłych lokalach (żadne tam kluby, dyskoteki itp.) - dziewczyny mnie zagadywały, uśmiechały się do mnie, machały itp. Ja też się uśmiechałem, gadałem z nimi, machałem do nich, piłem z nimi piwo, gadałem z nimi przy toalecie, barze, przed wejściem, pod sceną i tak dalej :) Gdybym chciał tobym od 20 osób (z czego większość dziewczyn) wziął fesja, tel czy co tam kto co ma :) Weź koleżanki namów i zróbcie wspólną imprę z kolesiami. Jak siedzisz z miną srającego kota zamiast się bawić to i nikt nie zagada. Na co komu taki balast?

Gość gość
Autorka ma na bank mine cnotki niewydymki albo napuszonej lali :D Z takimi nikt nie chce gadac bo myslą sobie ,ze chamidło albo nawiedzona.

Gość gość
jesteście?

Gość gość
ja nigdy nikogo nie mialam tak jak autorka a wiadomo, ze z wiekiem to juz prawie niemozliwe, by znalezc kogos odpowiedniego

Gość Heniuś
Jest piątek i ja właśnie na imprę się szykuję. A wy co robicie społeczne kaleki? Ogłupiające seriale czy lasujące mózg poczytne romansidła? A może zajadacie się jakimś g..em? Prawie na każdej imprezie jest jedna taka "ofiara losu", co wygląda jak tuż przed samobójstwem :) Sam jad, nienawiść, żal, gorycz, rozpacz i tak dalej :) I pretensje oczywiście do facetów, że nie zagadają :) A o czym gadać z takimi mutantami? Będziemy Ulicę Sezamkową razem oglądać? :) Kiedyś próbowałem pomóc takim wielorybom niczym grinpis - ale byłem młody i naiwny, dziś wiem, że to bezcelowe - bo one się realizują w narzekaniu, przyjmowaniu postawy "patrzcie jaka ja biedna" i tak dalej. Tutaj nawet psychiatra niewiele pomoże :) Bo one tak naprawdę nie chcą się zmienić - bo kto chce zmienić swoje życie to po prostu je zmienia :) Napiszcie do pełnego nocnika rządu do spraw wykluczonych społecznie :)

Gość gość
'na impre sie szykuje', to tylko takie przyglupy chodza co piatek na piwsko i impry i tam laski wyrywaja jak chwasty w rowie:D w koncu swoj ciagnie do swego, zyczymy dobrej zabawy w gronie pajacow takich jak ty