Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobiłam to i

nie wierzę w to co się przed chwilą stało

Polecane posty

Gość Zrobiłam to i

Wyjechaliśmy wczoraj do domku letniskowego pod miastem w kilka par - sami starzy znajomi. Kupiony wczoraj alkohol jakiś czas temu się skończył, a nikt specjalnie nie wykazywał ochoty żeby udać się do sklepu chociaż jest tam może z 15 minut drogi na piechotę. Mój facet był akurat zajęty od jakiejś godziny rozmową z koleżanką, co już mnie powoli wnerwiało. Jej facet żartem zaproponował, że w takim razie możemy skoczyć do sklepu we dwójkę, że nie będziemy im przerywać. Zgodziłam się i wracając zaliczyliśmy szybki numerek w lesie. Niczego nie planowałam, wszystko działo się bardzo szybko. Jak wróciliśmy zobaczyłam mojego faceta jak obściskuje się z tamtą koleżanką! Jej facet widząc to powiedział ,,ona tak ma po pijaku, ale na nic więcej nie pozwoli''. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć - gość widzi swoją dziewczynę z innym i nie reaguje. Może mają jakiś układ, a ja dałam się w to wkręcić? Żeby nie było nie czuję wyrzutów sumienia - właśnie zrozumiałam, że mój facet to s******, który żdnej okazji sobie nie odpuści.

Gość aron
No widzisz jakiego masz nieodpowiedzialnego faceta.A jeżeli chodzi o pójście od sklepu,to mógłbym chodzić z tobą na zakupy codziennie.

Gość von Nogay obflt
Nie żałuj,chłopy tak mają. Nie znaczy to,że twój facet się sk...ł. Postąpiłaś jak facet ,tylko ty masz wyrzuty sumkenia bo zrobiłaś to bez miłości, on natomiast Uważa,że nic się nie stało i jest gitara.

Gość do Zrobiłam to i
a ty to niby kim jesteś? pomyślmy masz faceta, jesteś na imprezie, kończy wam się wóda idziesz z kumplem po nową dostawę butelek, po drodze puszczasz się z nim w lesie, a potem wracasz i się wkorwiasz że twoj klient maca inną :O korwa jesteś i tyle :O zwykła szmata która puszcza się w lesie w drodze po wóde

Gość gość
Patologia!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ZwyklA blachara jestes Komary ci p***y nie poszarpaly....

Gość aron
Bez przesady.Spontaniczny numerek dla rozluźnienia w drodze powrotnej ze sklepu,to jeszcze nie koniec świata i nikt tego nie widział,a chłopak obściskuje się jawnie z obcą laską.Brak dyskrecji powoduje kontrowersje.

Gość zen on
Twój facet to ku.wiarz , dlatego jest z tobą :)

Gość gość
"Bez przesady.Spontaniczny numerek dla rozluźnienia w drodze powrotnej ze sklepu,to jeszcze nie koniec świata i nikt tego nie widział,a chłopak obściskuje się jawnie z obcą laską.Brak dyskrecji powoduje kontrowersje." popieram !

Gość gość
same cnotki sie oddzywaja,bylas wkurzona ,ten byl mil;y i do tego % pewna jestem ze na trzezwo nigdy bys tego nie zrobila a co do faceta to warto sie zastanowic,jak na imprezie ma w du.pie co ty czujesz i gada sobie w dobre z inna godz albo i dluzej to chyba trzeba cos z tym zrobic?? walizki i do widzenia