Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cianga

jak zapomniec

Polecane posty

Gość cianga

Prosze poradzcie jak zapomnie o nim o moim mezu? Jak tlumaczyc dziecku dlaczego tata nie przyjezdza, dlaczego go nie ma... To trwa juz prawie rok... Naprawde probuje wziac sie w garsc, czuje ze ide do przodu, ze teraz osiagnelam wiecej niz za 8 lat malzenstwa.. ale czuje pustke, tesknote za tym co bylo, a on teraz bawi sie z kochnka w najlepsze... Dlaczego mnie to spotkalo? Dlaczego moje dziecko, jest mi cholernie zle.... Czy ma ktos gotowa recepte jak zyc a nie wegetowac?

Gość gość
Na pewne pytania nie ma odpowiedzi. A wlasciwie chyba sa. Ja tez sie pytam dlaczego? I nigdy nie znajde odpowiedzi. Mam nadzieje tylko, ze znajde kobiete, ktora otworzy mi nowa droge :-D

Gość cianga
Rozumiem ze przechodzisz przez to samo, a macie dzieci?

Gość gość
Wszystko jest do d..., sorry za wyrażenie. Prawdziwa miłość to zdobycz nierealna, myślę sobie czasem

Gość gość
Moje dzieci sa dorosle. To juz jest inna historia. Inne realia. Jak jestes mloda, zapomnisz i ulozysz sobie zycie. Ale nie mozesz zyc zazdroscia. Troche pewnosci siebie...tez sobie to wmawiam :-D

Gość cianga
Szczerze rowniz zwatpilam w ludzi... Zylam z nim tyle lat i nie mialam pojecia ze zyje z kim takim, dopiero jego prawdziwe ja poznaje teraz... Powinnam go nienawidzic ale ja nie potrafie... Wiem ze juz nigdy z nim nie bede...

Gość cianga
Ale ja nie zyje zazdroscia ja poprostu tesknie za wspolnie spedzanym czasem, za wycieczkami obiadami wakacjami zakupami.... Nie zycze mu zle!

Gość gość
To jest na pewno smutne. Ale. Co to daje te rozmyslania. Ja tez lamie sobie glowe. A to juz historia. :-D Sa inni ludzie i na pewno cos lepszego Ciebie czeka.

Gość cianga
Jednak nie wazne jaki staz malzenski czy wiek cierpi sie podobnie... Zycze powodzenia w zyciu :)

Gość gość
Ja tez Tobie :-D