Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariikaaaa

Czemu Polacy są tak niemili na ulicy

Polecane posty

Gość Mariikaaaa

Hej już 5 lat mieszkam w Danii. Tam ludzie na ulicy są mili, może nie super kochani, ale mili i uśmiechnięci. Teraz byłam 2 tygodnie w Polsce i co widzę codziennie skwaszone miny. Czasem ktoś tam uśmiechnie się ale ogólnie ludzie są skwaszeni, obojętni.

Gość gość
Wypieerdalaj 🖐️

Gość To przenieś tych Duńczyków
do Polski. Każ im z*********ć za 1700 złotych i cieszyć się z życia. To jacy są Polacy wynika z sytuacji ekonomicznej. 🖐️

Gość Mariikaaaa
Dziękuje

Gość gość
Powiedz z czego mamy się cieszyć? Każdego dnia coś drożeje, jak nie czynsz,śmieci, to gaz, energia oraz wyżywienie.Ciekawi mnie czy ty też byłbyś taki uradowany i uśmiechniety, nie mając zatrudnienia?

Gość gość
a dlaczego lduzie maja sie usmiechac skoro co drugi ma depresje i z*****e zycie przez rzad

Gość gdzieś czytałem artykuł
O francuzce polskiego pochodzenia płynnie mówiąca po polsku, która chciała zmienić swoje życie. Reprezentowała typowo zachodni charakter - uśmiech, optymizm etc. Wyjechała do Polski, dostała na rękę 2500zł (wcześniej miała tyle samo ale w euro) i sądziła biedaczka, że starczy jej to na utrzymanie bo niby jest u nas taniej... I się przeliczyła, bo ledwo jej to na wynajem mieszkania starczyło :-) Po 3 miesiącach nabrała typowo polskich cech charakteru jak narzekanie i gburowatość a po pół roku stąd uciekła w p**du 🖐️

Gość oooboooo
W Polsce mają dobrze tylko nieroby z wiejskiej i kler

Gość gość
trafiliście w sedno