Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MateuszK1991

śmieszny problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość MateuszK1991

Panowie i Panie, otóż moja dziewczyna lubi Justina Biebera. Nic do chłopaka nie mam bo jest ode mnie młodszy tylko 3 lata. Moja dziewczyna często żartuje sobie żartuje ze mnie i z niego. Broń Panie Boże, nie jestem o niego zazdrosny. W sumie jest słodka kiedy tak mi o nim zawzięcie opowiada i zawsze z uśmiechem na twarzy słucham jej opowieści. Kocham ją i nie mam zamiaru jej zostawiać czy coś. Co wy na to? Panowie jak wy byście do tego podeszli?

Gość real johny bravo
pytasz poważnie?

Gość Pipilan
Ja byłbym zazdrosny że na 100 procent gdyby miała możliwość rzuciłaby cię dla Bibera

Gość MateuszK1991
no poważnie

Gość MateuszK1991
nie no coś ty. ostatnio mi powiedziała, że jej na mnie zależy i wcale by mnie dla niego nie zostawiła. wczoraj natomiast napomknęła, że mówi mi o nim, bo ja się wcale już nią nie interesuje i chce we mnie wzbudzić zazdrość. hehe. jak się nią nie interesuje? przecież ja na jego temat wiem już chyba wszystko! ciągle ją przytulam i poświęcam jej czas, gdyby mi na niej nie zależało nie byłbym z nią. tak też jej powiedziałem. ehhh

Gość real johny bravo
postaw sprawe jasno - ty albo bieber...

Gość MateuszK1991
serio? kurde przecież ona i tak z nim nie będzie.

Gość real johny bravo
niech wie kto tu rządzi ;) a na serio to laska ma jeszcze siano w głowie i sie nie przejmuj

Gość Pipilan
Nigdy nie wiesz jak się życie potoczy a może kiedyś z nim będzie :)

Gość gość
nie no weź, wtedy to już sam wkrocze do akcji i na to nie pozwole, z resztą na koncert też chciała żebym ją zabrał, ale powiedziałem jej że nie ma mowy i o dziwo dała spokój.

Gość MateuszK1991
nie no weź, wtedy to już sam wkrocze do akcji i na to nie pozwole, z resztą na koncert też chciała żebym ją zabrał, ale powiedziałem jej że nie ma mowy i o dziwo dała spokój. Odpowiedz na ten temat »

Gość Justin  Bieber
It is already my

Gość Pipilan
Jak chcesz jej sprawić przyjemność kup jej jakiś gadżet z Justinem Biberem np szczoteczke do zębów,podczas mycia leci z niej muza Bibera

Gość MateuszK1991
haha, serio jest takie coś? nie naprawdę nie ma mowy o koncercie, szczoteczce czy innych pierdołach z nim związanych. wiesz ostatnio jak byliśmy w galerii, chciałem kupić sobie jeansy, no i biorę do przymierzalni i wszystko okej, już byłem zdecydowany a ona nagle mi wyjechała z tekstem: kochanie, wyglądasz w tych spodniach jak Justin. no to zrezygnowałem. a ty byłbyś o takie pierdoły jak bieber zazdrosny? co byś zrobił jak twoja dziewczyna zaczęłaby ci opowiadać o jakimś sławnym gościu jaki to on nie jest słodki, a cudowny, kochany i co nie tylko? :p

Gość Pipilan
Albo zrub sobie fryzurę Ala Biber i ciuszki dziewczyna będzie zachwycona

Gość Pipilan
Zazdrosny nie ale znudzony tak ,na pocieszenie biber nie będzie wiecznie na topie

Gość Pipilan
Koleś jest taka szczoteczka

Gość MateuszK1991
nie nie nie. nic nie będę robił tak jak on wygląda. odczuwam to na takiej zasadzie, że ona chce się ze mną przez chwile podroczyć i patrzy czy się wkurzam.

Gość Pipilan
Jak nie będziesz się wkurzać i popatrzysz na nią jakby była dziecinna szybko się znudzi jej,wogóle to jest dziecinada ile macie lat?

Gość MateuszK1991
ja 22, a ona 19 dlatego napisałem tutaj co miałbym z tym zrobić? nie chce jej mówić ja albo bieber, bo to jest bezsensu kompletnie. chodzi o to, że ona nawet nie słucha jego muzyki czy coś, tylko tyle co o nim gada. na pudelku nic ciekawego jak dla mnie jeszcze nigdy nie napisali na żaden temat więc to jest takie p********ie od d**y strony o tym justinie.

Gość Pipilan
Pokaż jej że nie jesteś o niego zazdrosny i jest to dla ciebie dziecinnie może jak zobaczy że traci w twoich oczach ( bo mógłbyś mieć mniej dziecinną laske)przestanie biberować

Gość Pipilan
Jakby moja laska tak biberowała to bym poszukał dojżalszej

Gość MateuszK1991
okej, dzięki. chyba z nią serio pogadam i powiem jej, że mnie to jakoś przestało bawić. że mamy swoje życie i swoje problemy a nie biber

Gość Pipilan
Tak trzymaj jak Facet!

Gość MateuszK1991
dzięki :) no i powiedziałem :) na początku się śmiała, że rozmawiam z nią o tym, że chyba jestem zazdrosny skoro o tym rozmawiamy, ale powoli dobrnęliśmy do sedna sprawy i bum! obiecała, że już nie będzie o nim nawijać i że nie mam być już przewrażliwiony ;P