Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy które chciały mieć dziecko w młodym wieku

Polecane posty

Gość gość

Ile mialyscie lat gdy sie zdecydowalyscie i ile maja wasze malenstwa? ja od zawsze chcialam miec dziecko kwestia bylo skonczenie szkoly i znalezienie faceta ktory chce tego samego i ktorego pokocham z wzajemnoscia, zdecydowalismy sie rok temu urodzilam gdy mialam dokladnie 21 lat 2 miesiace i 22 dni :) a z wami jak bylo?

Gość gość
ja chcialam miec mlodo dziecko i zdecydowalam sie na ciaze jak skonczylam 26 lat jeszcze liczy sie jako "mlodo"?

Gość gość
Ja chciałam być mamą odkąd poznałam mojego męża-czyli od 20roku życia. Ślub wzięliśmy jak miałam 23 lata a w ciążę zaszłam rok później i urodziłam tuż przed 25urodzinami :) Teraz syn ma 4 lata, ja rok temu wróciłam po wychowawczym do pracy. Sporo muszę nadrabiać w pracy,bo przez okres mojego wychowawczego ludzie dostali podwyżki, odbyli kursy,a ja w lesie. Ale powoli nadganiam. Niczego nie żałuję. Syn to nasz skarbek,takie ukoronowanie naszej ogromnej miłości. Nauczył nas pokory, spokoju i wyrozumiałości wobec drugiej osoby. Pokazał,że w życiu liczy się przede wszystkim miłość i rodzina,a reszta zawsze jest do ogarnięcia.

Gość gość
Nasz syn nauczył nas że zdrowie jest najwazniejsze autorka

Gość nieoceniooony
No ja chciałam dziecka od kiedu miałam 21 lat, niestety urodziłam dooiero w wieku 27