Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

S O S poszukuję filmu

Polecane posty

Gość gość

DAMA KAMELIOWA polski film,wczoraj był w tv...w google niczego nie można znaleźć :( interesuje mnie ,żeby obejrzeć całość za free=bez logowania ;) Jeżeli ktoś potrafi znaleźć,to proszę podać link i z góry serdecznie dziękuję :) Pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
Dzięki,ale...tu jest płatne/dla zarejestrowanych :( i...chodzi mi o polską wersję z 94r..premiera 95r.

Gość gość
Może o tej porze ktoś się tu zjawi co mi pomoże ;) a jak nie,to...obejdę się smakiem :( Pozdrawiam wszystkich serdecznie i udanego weekendu życzę :)

Gość gość
Dz.ale..to dla zalogowanych,a jak się zarejestruję,to też nie wiadomo co dalej :( czy na tel.płatne czy jak :(

Gość gto 68
Na PEB nie musisz się logować, by zobaczyć link! Czytaj uważnie ;) Link jest aktywny! Na PEBie musisz przesunąć odpowiedni obrazek do kółka (jest to opisane) i pojawią się pełne linki. Potem otwierasz ten link i ściągasz jako FREE MEMBER - po prawej stronie. Trzeba czytać, a nie zrażać się od razu ;) Właśnie to ściągam i widać, że raczej wszystko jest OK. Plik ma prawie 700 MB.

Gość gto 68
Eee wcale nie tak długo, bo przynajmniej ja mam prędkość pomiędzy 250 - 450. Nie jest źle.