Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

Witam Was:) Staramy się z narzeczonym o dziecko:) już ponad rok.. Cykle mam zawsze bardzo reguralne co 29 dni.. Miesiaczke powinnam dostać 2 dni temu.. dziś leci 3 dzień i dalej jej nie ma.. Wiem, ze 3 dni to nie duże opóźnienie, ale moja wczesniejsza miesiaczka wygladala w postaci 3-dniowych plamień.. (kilka kropelek krwi) Jeszcze chciałam się Was zapytać bo zauwazylam wydobywający się podczas podcierania bialo-przezroczysty sluz ciagnacy się.. czego może być oznaka? Bardzo proszę o wypowiedzi.

Gość gość
hej pewnie jesteś w ciąy mi tez się sżniała 3 dni miałam tylko lekkie plamienia i zrobiłam test i jestem, zaszłam za pierszym razem

Gość gość
sorry za literówki

Gość gość
Dzieki za odpowiedz:) ja robiłam test ale 2 tygodnie po tych plamieniach, czlyi 31 sierpnia i wyszedł mi negatywnie dlatego to olalam i pomyslalam, ze poczekam do następnego terminu miesiączki.. no i dziś jest 3 dzień i dalej nie ma okresu.. a mialas może bole takie jak na miesiaczke? albo uczucie wilgotności?

Gość gość
tak brzuch mnie bolał jak na okres byłam pewna ze dostane i piersi tez bardzo powiem szczerze ze trochę zabardzo i miałam lekkie obawy ze to ciąza jednak się pomysliłam

Gość gość
a ty jakie masz objawy??

Gość gość
zapomniałam ci napisac ze tez mam dużo więcej sluzu niż normalnie wiec zrób test jeszcze raz, jeśli się starasz już tyle czasu to co życze jak najbardziej żeby wyszedł pozytywny;)

Gość gość
z moich takowych objawow, jakie mogłam zauwazyc to bolace piersi.. pale papierosy nałogowo i co jakiś czas robi mi się niedobrze po zapaleniu.. a bole takie jak na okres nie mam wcale wlasnie.. aa i mam uczucie wilgotności caly czas.. już w tamtym miesiącu czyli 17 lipca co miałam dostać miesiaczke torche mnie zdziwila, bo tylko przez 3 dni miałam leciutkie plamienia.. dosłownie jakby ktoś naplul.. a nigdy tak nie miałam.. już trochę długo się staramy o dziecko, dlatego już sama nie wiem co jest grane.. bardzo bym chciała.. ale boje się tez rozczarowania..

Gość gość
a jaki mialas ten sluz? bo ja mam widoczny przy podcieraniu.. taki bardziej rzadki, przezroczysty i ciagnacy się..

Gość gość
ja tez dokładnie mam taki jak opisujesz, wiec może zaszłaś, a jesteś pod opieka lekarza, czy wszystko w porządku u ciebie? ja zawsze myslalam ze będę miała problemy z zajściem nawet się tego bałam a tu chwila nie uwagi i za pierwszym razem, powiem ci ze jestem az zdziwona tym tymbardziej ze tyle ludzi się stara tak długo

Gość gość
nie jestem pod opieka lekarza.. jeśli miesiaczka się nie pojawi dalej to wtedy mam zamiar zglosic się do ginekologa.. to ciesze się ze tak szybko się Wam udało:) ja już 1.5 roku i nic.. ah już trace nadzieje..

Gość gość
Mysle, czy robic już test? czy poczekać jeszcze?

Gość gość
no i zrobiłam dziś test.. przed godzina.. i wynik negatywny..