Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chirmoantka

proszę sprawdzcie coś dla mnie

Polecane posty

Gość chirmoantka

ile macie lini na skraju dłoni między małym palcem a pierszą linią przecinającą poziomo dłoń

Gość gość
Poziomych? Z 5...

Gość gość
to jest ta linia, która mówi ile będziesz mieć dzieci?

Gość chirmoantka
ja też mam poziomych z 5 co mnie nie pokoi bo jestem w zwiazku nr 3 i miałam nadzieję, że to już mój ostatni pytam bo ciekawa jestem czy się u Was sprawdza bo mnie tak...

Gość chirmoantka
podobno jak się schodzą linie 2 i 4 to będę w związku z psem lub kotem a u mnie one się schodzą i mamy w domu owczarka niemieckiego

Gość gość
A jak ja mam jedną taką na 1,5cm a pod nią drugą na 0,5cm? mam męża od 10 lat

Gość gość
wiara w takie zabobony to grzech

Gość gość
jeszcze pytanie, która ręka lewa czy prawa ma być? bo na prawej mam tylko jedną kreskę i wtedy mogłoby się zgadzać :)

Gość chiromoantka
"A jak ja mam jedną taką na 1,5cm a pod nią drugą na 0,5cm? mam męża od 10 lat" a przed mężem miałaś kogoś czy to Twój pierwszy facet?? ta na 1,5 cm to ewidentnie Twoje obecne małżeństwo

Gość gość
co za brednie, jak można wierzyć w coś takiego

Gość chiromoantka
należy najlepiej porównać obie dłonie Czytałam,że lewa dłoń odzwierciedla zapisaną przyszłość a prawa ukazuje pragnienia człowieka to cytat z forum ezoterycznego: :"inia małżeństwa jest jakby pod małym palcem lewej ręki,taka króciótka kreseczka.Jeżeli jest jedna i wyraźna-małżeństwo jest gwarantowane :) kilka drobnych kresek oznacza sile związki uczuciowe z rodziną,wielu przyjaciół,ale bez małżeństwa."

Gość gość
moje 1,5 cm mąż to mój pierwszy facet na poważnie, wcześniej były tylko takie znajomości, których związkami bym nie nazywała :)

Gość gość
czy to prawda, że linie które są na przegubie dłoni ( w miejscu noszenia bransoletek) mówią o długości życia i każda linia oznacza 30 lat?

Gość chiromoantka
"czy to prawda, że linie które są na przegubie dłoni ( w miejscu noszenia bransoletek) mówią o długości życia i każda linia oznacza 30 lat" są takie interpretacje owszem, ale jak to się ma do rzeczywistości to nie wiem "moje 1,5 cm mąż to mój pierwszy facet na poważnie, wcześniej były tylko takie znajomości, których związkami bym nie nazywała" im wyżej kreska to w późniejszym wieku będzie związek ile lat miałaś jak wychodziłaś za mąż?

Gość gość
miałam skończone 29 lat, trochę do 30 mi brakowało, ta linia jest mniej więcej 5mm od małego palca

Gość chiromoantka
29 czyli dość późno, skoro teraz masz 39 to da długa kreska to musi być obecny mąż, nie ma bata chyba że już ktoś Ci wpadł w oko... to będzie drugi facet (ta kreska) mój chłopak obecny ma taką samą kreskę małą a powyżej niej grubą a ja jestem jego pierwszą dziewczyną

Gość gość
To może jednak prawa ręka? tam mam tylko jedną kreskę - 1cm/ Muszę obejrzeć dłonie mężowi jak wróci z pracy :)

Gość Karolina300392
mam jedną co trochę dziwne, bo za sobą mam już kilka związków :D

Gość gość
mogłaś mieć kilka związków, ale żadnej prawdziwej miłości

Gość chiromoantka
:) dla mnie bardziej ważna jest jakość tych związków jeśli kreska wygina się w dół to niezbyt udane małżeństwo w górę to udane przerwana kreska oznacza separację a Ty jaką masz?

Gość chiromoantka
ja się tak na tym dokładnie nie znam, tylko mniej więcej ja mam coś takiego > na lewej dłoni, dwie grube linie tworzą jakby kąt i nie mam pojęcia co to oznacza?

Gość Karolina300392
nie zginaj tak często ręki to i kresek mieć nie będziesz :O zabobony :O