Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na poszukiwania prawdy idę

bez mężczyzn bez kobiet

Polecane posty

Kobiety bez mężczyzn i mężczyźni bez kobiet żyją na pół gwizdka. To pożądanie wzajemne, wzajemne relacje, także te nie tylko czysto seksualne, ale także te z pogranicza seksu, bliskość sprawiają, że czujemy, że żyjemy. Te wzajemne relacje nas uskrzydlają, mamy więcej w sobie radości i automatycznie chcemy więcej seksu i seks, całe nasze życie erotyczne jest ciekawsze, lepsze. Kobiety rozkwitają przy mężczyznach, a mężczyźni przy kobietach. Co o tym sądzicie?

Gość strawersowalam Atlantyk
ze to bzdura moj szef mnie co prawda uskrzydlil bzykajac metoda wymiany barterowej ale szczescia nie dalo to zadnemu z nas

Oczywiście dotyczy to także ludzi o homoseksualnej orientacji.

Gość gość
„A co z gejami?" Gdyby nie kobiety pojęcie geja by nie istniało.

ale to nie jest temat o gejach tylko o związkach międzyludzkich i wzajemnej roli w nich kobiety i mężczyzny (czy też kobiety i kobiety albo mężczyzny i mężczyzny w związkach homoseksualnych) oraz wpływu na pożądanie i zadowolenie z życia, także erotycznego

Gość gość
„czyli geje to nasza wina?" Tak. Bo gdybyście nie były takie miękkie i pachnące, to byśmy sobie wami głowy nie zawracali.

Gość gość
Bez alternatywy nie ma preferencji.

chyba masz na myśli stan permanentnego zakochania:)... chociaż są związku, które po latach czują się jak w utworze claptona "wonderful tonight": ...we'd go to a party and everyone turns to see this beautiful lady is walking around with me and then she asked me do you feel alright and I say yes I feel wonderful tonight...

Eric Clapton i Pattie Boyd, o której śpiewa, nie są moim ideałem romantycznej miłości. Pewnie dlatego śpiewa tylko o jednym wieczorze.

według mnie to był dobry przykład na pokazanie, że bliskość kobiety raduje mężczyznę. Wieczór jest początkiem...dalej już pozostają lata miłości.

Gość gość
ale przecież najlepszy seks jest z miłości, bo kiedy się kocha, chce się robić wszystko co najlepsze tej drugiej osobie, a ta druga osoba chce to dać nam

Gość gość
Tutaj seks w związku, a juz nie daj boze z miłosci jest pietnowany, a ludzie, którzy znaja znaczenie słowa erotyka sa odbierani jak z kosmosu.

„czyli geje to nasza wina?" Tak.Bo gdybyście nie były takie miękkie i pachnące, to byśmy sobie wami głowy nie zawracali. xxx dobrze, już dobrze :) spłaciłam wczoraj nasz kobiecy dług wobec was: zostałam wychłostana rytualnie kutasem przez swojego faceta :classic_cool: jesteśmy kwita :P xxx poza tym - zgadzam się z Autorem: uwielbiam facetów właśnie za to o czym pisze :) z kobietą mi się to nigdy nie udało 😭

"...zostałam wychłostana rytualnie kutasem przez swojego faceta" bez tego kobiety nie rozkwitają? ;)

Gość nn on
Obie wiemy ze bez tego nie uzyskamy tego jedynego w swoim rodzaju rumienca ;) co mi po byciu kobieta jesli nie byloby facetow? 😴

Gość gość
myślę że tak że życie bez "kogoś " jest trochę na pół gwizdka ale jest jeszcze cos gorszego życie z kimś jednocześnie będąc samotnym !!! tak jak ma wiele mężatek .. To o czym pisze autorka tematu to sam początek zakochania , zauroczenia itp..... a z czasem się zmienia relacja i pewne spojrzenie na rożne sprawy .......