Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostownica do włosów

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Polecacie jakąś prostownicę do 80 zł? Narazie nie dam rady uzbierać więcej pieniędzy. Mam bardzo falowane włosy wywijają sie w różne strony co bardzo mnie denerwuje. Prostownica nie musi miec zadnych funkcji typu jonizajca czy regulacja temperatury ważne by bardzo dobrze wyprostowała włosy jak druty i miala wysoką temperaturę. Proszę o pomoc i dziękuję z góry :*.

Gość gość
Dziewczyno ŹADNEJ prostownicy. Skoro masz falowane włosy to o te fale zadbaj, po odpowiedniej pielęgnacji będziesz miała przecudowne loki. Popatrz na zachętę: www.anwen.pl/2011/10/moja-wosowa-historia-kasia.html www.anwen.pl/2012/08/moja-wosowa-historia-natalcia250.html www.anwen.pl/2013/02/moja-wosowa-historia-pina258.html

Gość gość
Polecam prostownicę ale nie za 80zł coś naprawdę dobrego dla naszych długich pierzących się włosków Fox Samba http://uradka.pl/item/prostownica-do-wlosow-fox-samba.html jest rewelacyjna ogromnym minusem jest cena. Ale same sprawdźcie sobie. A jeżeli któraś już ją używała proszę dajcie info czy warto to cudo kupić.

Gość gość
Nie warto. To niszczy włosy, tak jak każda inna prostownica.