Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto zmienic te prace

Polecane posty

Gość gość

Jestem w londynie od 2 lat. Pracuję w sieci fast food. Praca może nie najlepsza ale pieniązki sie zarabia. Problem w tym że juz naprawde mam jej dosyc i chciałabym poszukać czegoś innego. Przeraża mnie jednak to i strasznie się boję. W starej pracy trzyma mnie tez super manager i możliwość dostosowania sobie roty a jak odejde do innej to znowu wszystko jakby od poczatku i zacznę się mijać z moim mężem:( Proszę o rady.

Gość gość
A co moglabys robic?

Gość gość
Aaaa smazyc burgery w macu):

Gość gość
W tej chwili nie zmienialabym pracy. Chyba, ze pracujac poszukasz sobie lepszej i bedziesz miala kontrakt podpisany. Pisze tak , bo czasy sa ciezkie i sa wakacje, duzo studentow naplynelo, a i jz rumuni i bulgarzy naplywaja tutaj. nie wiem co bedzie w przyszlym roku.

Gość gość
I znowu narzekanie...Jak się pracuje na zmywakach, sprzątaniu i innych to fakt, trzeba się obawiać Rumunów i Bułgarów.

Gość gość
Idz do szkoly

Gość gość
Dokladnie. Pracuj tam, gdzie pracujesz, ale doksztalc sie, to bedzie Ci latwiej, bo jednak takich prostych prac fizycznych to faktycznie nie ma za bardzo, bo kazdy moze to robic, wiec i chetnych miliony...Co do narzekan o prace i ciezkie czasy, to juz tak narzekaja ludzie od daaawna

Gość gość
Badz bardziej ambitna! Ja np NIE wyobrazam sobie pracowac w fast foodzie..

Gość gość
Chyba nie, ale warto sie doksztalcic...!

Gość gość
Prace masz, rozejrzec sie za inna mozesz

Gość gość
Nie masz wiele do stracenia. Szukaj nowej pracy za lepsze pieniadze, gdzie bedziesz sie mogla rozwijac.

Gość gosc z Anglii
Jestes w UK 2 lata i NADAL masz taka prosta prace fizyczna??? A gdzie ambicje? Ja wiem, ze teraz to chyba nigdzie lekko nie jest, ale... Przyklad na mnie. Jestem w UK 2 lata, tez w Londynie. Na poczatku praca w sklepie z pamiatkami, bo angielski perfekcyjny nie byl. Po roku i kursach/szkoleniach/podszlifowaniu jezyka mam fajna prace i nawet 2 razy zmienialam...

Gość gość
tak??????????? to czemu nie pochwalisz się na jaką i za ile???

Gość gość
tak, bo każdy Polak, po dwóch latach pobytu w Anglii powinien zostać przynajmniej dyrektorem banku!

Gość gość
Chcialabym miec po prostu spokojna prace w ktorej zrobie swoje i bede miec psych spokoj bo w fast foodzie jej nie mam. Nie wiem jakis sklep ewentualnie costa itp

Gość gość
Pracuje dla firmy kosmetycznej MAC na Heathrow, moja pasja od wczesnych lat byl wizaz.

Gość gość zalozycielka tematu
Czy myslicie ze praca w sklepie typu h&m czy superdrug czy np costa jest lepsza?

Gość gość
Jest lepsza, ale tam sie teraz juz obecnie bardzo ciezko dostac!

Gość gh7
karierowicze sie znalezli huj wie po co i od czego bank i biuro to szczyt ambicji tia

Gość gość
Ale na co Ty chcesz zmienic??? Skoro pracy w UK, a tym bardziej w Londynie juz NIE ma???!

Gość gość
Hm... Zmieniac to sobie moglas 5-6 lat temu. Dzis to sie ciesz, ze w ogole masz (jakakolwiek) prace w UK!

Gość w twoim wypadku nie warto
d;atego ze widac ze nie jestes na to gotowa. Szukasz powodow dlaczego powinnas ZOSTAC tam gdzie jestes i dlaczego w innej pracy bedzie gorzej, bedzie ci mnie pasowac- ogolnie szukasz poztywow w obecnej pracy a negatywow w potencjlanej przyszlej- to znaczy ze nie jest ci az tak zle albo ze jestes zyciowa c**a bojaca sie zmian.

Gość gość
jak komuś jest dobrze w danej sytuacji i nie chce zmian to jest życiową c**ą????

Gość gość
Osoba, która boi się zmian i kurczowo trzyma się jednej pracy, nigdy niczego nie osiągnie i zawsze będze smażyć frytki albo zmywać gary. Nie sztuką jest przesiedzieć pół życia w jednej i tej samej pracy, która nie daje żadnych mozliwości rozwoju.

Gość w twoim wypadku
2013-08-17 11:24:08 [zgłoś do usunięcia] gość jak komuś jest dobrze w danej sytuacji i nie chce zmian to jest życiową c**ą???? 1.napisalam ALBO!!!!! 2. czytaj ze zrozumieniem