Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I nastala cisza

Przestalem kochac jak jej to powiedzieć

Polecane posty

Gość I nastala cisza

W zasadzie jak zakończyć związek, juz jej w zasadzie powiedzialem ze jej nie kocham, ale ilekroc zaczynam rozmowe o rozstawaniu ona wpada w taki placz ze po prostu nie mam serca. Jak to rozwiazac? Nie chce caly czas jej odrzucac i byc nie fair w stosunku do niej.

Gość zmartffffiony
Znam to uczucie. Może powiedz, że po prostu potrzebujecie czasu na osobności, ale nie przekreślasz jej od razu? Że chcesz sprawdzić, ale cały czas jest dla Ciebie kimś wyjątkowym.

Gość gość
Krotko- spierrrrrrddalaj

Gość gość
nie tam żadne po lekku i stopniowo. wolałbyś żeby palec odcinali ci plastikowym nożem czy tasakiem rzeźnickim? no, trafna analogia.

Gość zmartffffiony
Myślę, że tak jej będzie łatwiej zrozumieć.

Gość gość
Posłuchaj. Tylko prawda. Nie czujesz już i koniec. Życie ma się jedno. Dlaczego ona ma się zadowalać ochłapami od Ciebie ? Skoro kiedyś ktoś może jej dać dużo więcej. Powiedz jej szczerze bez ubarwiania. Poboli i przestanie. Wytrzyma.

Gość gość
Ja szanuje tylko tego który tak własnie postąpił. Nie obiecywał przyjaźni i innych bzdur. Wyraźnie mi powiedział skończyło się nie ma nic szukaj kogoś innego.

Gość gość
Powiedz wprost , nie kocham Cię i nie ma sensu dłużej tego ciągnąć , oboje zasługujemy żeby być szczęsliwi , a na to nie ma szansy jesli zostaniemy razem , Ty będziesz nieszczęsliwa bo będziesz czuła że Cię nie kocham , nie chcesz zebym został z Tobą tylko z litości. Poza tym pewnego dnia mógłbym spotkać na swojej drodze tą jedyną i się zakochać i wtedy bym i tak odszedł, tylko że mogło by minąć kilka lat . Szkoda zycia , bo być może w tym czasie spotkasz kogoś kogo pokochasz i kto będzie odwzajemniał Twoje uczucia. Coś w tym stylu. Bądź zdecydowany , jeśli Ona wpada w histerię przeprowadź tą rozmowe w jakiejś kawiarni , miejsce publiczne może ją powstrzyma od łez. Kiedy skończysz mówić pożegnaj się i wyjdź. I taka ostatnia rada , przez dłuższy czas nie kontaktuj się z nią , nie odpisuj na sms , nie odbieraj telefonów , to pozwoli jej szybciej pozbierać się. Nie ma sensu ciągnąc takiego związku ,