Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1990

Pomocy

Polecane posty

Gość anka1990

Witam, mam na imię Ania. Zeszłego wieczoru z moim chłopakiem uprawiałam pieszczoty oralne. On spuścił mi się do buzi a po całym zajściu zaczęliśmy się całować z języczkiem. Po jakiś 3 godzinach zszedł z powrotem w moje intymne sfery i zapomniałam całkiem o tym incydencie i teraz jestem przerażona, nie wiem co zrobić. W dodatku jestem dziewicą, dziewczyny proszę o jak najszybszą pomoc :) Czy mogło się tam dostać co nie co? Chciała bym mieć dziecko po ślubie, jeśli nie jest za późno jeszcze zażyję antykoncepcje. Dzięki :)

Gość anka1990
o, w dodatku mam parę pytań jeszcze. Jak długo taki plemnik może przeżyć w jamie ustnej ? okres mam w poniedzialek i chciała bym być pewna że na pewno nie bedzię dziecka. :)

Gość gość
A podobno wprowadzili wychowanie w rodzinie czy tam seksualne, do szkół, jak widać strata pieniędzy :O

Gość gość
aniu, weź się rozbiegnij i w ścianę jebnij. może zabijesz tym sposobem plemniki, które zostały w jamie ustnej, a przy tym wstrząsie, uruchomisz swój mózg, bo wydaje mi się, że zaprzestał pracować. a jak i to nie pomoże, przepłucz usta domestosem, dla pewności tam na dole też, i poproś chłopaka o to samo, żeby na następny raz co nie co nie zostalo... :/

Gość anka1990
czyli nie mam sie czego bać ? :) dzieki :))

Gość agatasałata
komentarz wyżej jest niebanalny:) popieram

Gość anka1990
teraz chodzi mi o konkretną odpowiedź, nie mogło dojść do niczego tak?

Gość gość
jeżeli wszystkie Twoje narządy są na tym samym poziomie rozwoju co mózg to możesz być pewna, że do niczego nie doszło.