Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmaartwionaa

pryszcze

Polecane posty

Gość zmaartwionaa

witam! około tydzień temu na lini mojej górnej wargi pojawił się pryszcz :/ mam go juz tydzien i widoczny jest tylko biały guzek wypełniony ropą :c czy to moze byc czyrak? czy przebic go igla i wycisnąć? pomocy! :c

Gość Natalia 123
Ja tez kiedyś miałam taką krostę, ale jej nie wycisnęłam. Kupiłam sobie taki preparat na trądzik http://www.dslaboratories.pl/2,trioxil.html i go nakładałam dwa razy dziennie. Po kilkunastu dniach pryszcz znikł. Potem, jeśli nowe się jakieś pojawiły, to dalej używałam tego specyfiku.

Gość zmaartwionaa
czyli nie wyciskać go? :)

Gość gość
moze zainwestuj w jakis aktywny zel punktowy? garnier, floslek... wiem, ze te marki maja takie w swojej ofercie i są naprawdę dobre. szybko działają.

Gość Sylwia Krukiewicz
Problemy z cerą to dość wstydliwy temat, szczególnie u mnie okropnie to wyglądało;/ Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) U mnie tylko tabletki poskutkowały. I nie wyciskaj bo to pogarsza sprawę.