Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie pytanie ale zapytac sie musze

Polecane posty

Gość gość
To bylo do mnie? NIE NIE sram w portki;)))$ g..... Mi zrobia!

Gość gość
nie zdziw sie kochana. Nie wiem czy prawnie ci cos zrobia ale zeby ci kiedys ktos nie wp******il :D

Gość gość
Buahahahaha taaaaaaaa;) idiotka nawet nie wiesz jak wygladam

Gość gość
mam nadal zdjecie gremlina czyli bachora tink :D Bachor jest uposledzony i ma zdeformowany leb, po ciapaku kiepskie geny niestety. ALe nikt paszteta - tink tknac nie chcial wiec jedynie rachityczny kozo/jebcja jej zostal :D Tink nadal pracujesz uslugujac panstwu na lotnisku? :D Bo ty nawet nigdzie na wakacje nie polecisz, majac kozo/jebce na zasilkach :D

Gość gość
o i chora fanka tink wrocila....buhahahaha siedzisz w jej szafie ze wiesz co robi? a jej dziecko bylo urocze i tylko glupia zazdrosnica napisze inaczej. Sama tink normalna, dawaj swoje zdjecie ograniczona kretynko posmiejemy sie :D co, nie dasz?? wstydzisz sie?? hahahahaha a ty wakacje spedzasz na kafe idiotko...czyli nawet na lotnisku nie bylas

Gość gosc 920
ciebie hejterko nawet taki kozojebca by nie tknal..siedzisz na forum i plujesz na prawo i lewo:D i niezmiernie mi ciebie zal...mamusia z tatusiem strasznie cie skrzywdzili nazywajac cie bachorem. Brak ci teraz normalnego slownictwa :D

Gość gość
a czy ja kretynko z 18:52 napisalam, ze to ja tobie wp*****le?? jestes glupsza niz ustawa przewiduje

Gość gość
z 16:52 poprawka