Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie pytanie ale zapytac sie musze

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w tytule. . Porzarlam sie z kims na forum ( NIE tutaj) I ta osoba grozi ze sie" za mnie prawnie wezmie" Nie wiem czy to straszne kosztuje mnie to duzo nerwow Bo sytuacja byla naprawde taka ze wyrazilam swoja dysaprobate na temat mieszanych zwiazkow mam przeciez prawo NIE tolerowac czegos takiego!? Prawda?????!jest przeciez wolnosc slowa.Ja caly czas pisze z komorki gdzie Zmienia mi sie ip wiec moze jednak NIE znajdzie mnie?

Gość gość
hahah gluio Cie nastraszyla i tyle....nie jest t6o takie latwe jakby sie moglo wydawac jeszcze za wypowiedz na forum nikogo prawo nie scigalo hshshshaa

Gość gość
To jest niska szkodliwosc czynu I jeszcze nikt NIE poszedl siedziec za to ze napisal ze to wstyd aby biala kobieta byla z czarnuchem!

Gość exdebill_po_wakacjach
ciekawe jak sobie tą 'dysaprobatę' wyraziłaś, że ktoś chce cię ściagać...

Gość gość
Zalezy co powiedzialas i gdzie mieszkasz. Za granica takie sprawy traktowane sa przez plicje powaznie. W Polsce pewnie sobie olewaja.

Gość gość
Ze czarnuchy NIE powinny byc w zwiazkach z biala kobieta I ze to wstyd.tyle

Gość gość
W Kanadzie mieszkam pisalam z komorki takze bardzo watpie zeby mnie namierzyli zwlaszcza ze moje ip pokazuje ze mieszkam 8 godz od mojego miejsca zamieszkania;)

Gość gość
nikt ci nic nie zrobi a co do twoich pogladow to podzielam je :D

Gość gość
Wiesz zawsze jakas obawa pozostaje...ale to mala szkodliwos czynu takze watpie pozatym najpierw musieliby mnie znalesc..

Gość gość
dokladnie

Gość gość
a może tak zająć się sobą i popracować nad ortografią, bo sobie też wstyd przynosisz pisząc tak jak piszesz, a nie krytykować związki innych? Tamta osoba z czarnym być nie może, bo to wstyd. Ale być analfabeta to już nie wstyd :( Najlepiej jakby każdy zajął się samodoskonaleniem, zamiast innych krytykowac :)

Gość gość
Moze jak bym pisala z kompa domowego to mialabym sie czego obawiac prawda?

Gość gość
Okropna jestes. Nie wiem co pisalas, ale jesli bylas rasistka i ta osoba pojdzie na policje to mozesz miec klopoty. Policja latwo Cie znajdzie nawet jesli zmienilas IP, zmiana IP to dla nich pikus.

Gość gość
Wtf? Ja sie NIE pytam jak poprawic swoja orto...

Gość gość
Do goscia ktory napisal ze okropna jestem ja juz pisalam na forum prawnikow odp ze to mala szkodliwosc czynu;)

Gość gość
Coz, przewaznie osoby o niskim ilorazie inteligencji sa rasistami.

Gość gość
A pytalas sie prawnikow polskich czy kanadyjskich?

Swoją dezaprobatę dla związków osób o różnym kolorze skóry zachowaj na przyszłość dla siebie. To się nazywa rasizm i jeśli się z tym obnosisz, to może to zostać uznane do nawoływanie do nienawiści rasowej. Mam nadzieję, że cię namierzą.

Gość gość
Mam pytanie ja jestem osoba obrazana przez kogos na necie czy jak faktycznie ma sie to zmienne ip albo publiczne ip to nie mozna tak latwo namierzyc?

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. Co z tego, ze zmienimy LAN IP skoro WAN IP nie mozna zmienic, chyba ze sie skontaktuje z ISP. Kazda czynnosci w internecie moze zostac przesledzona, chyba ze jestes super hackerem.

Gość gość
Ktos tutaj ja forum tak napisal;A tam pał jak pał... gorzej z paletą afrykańskich chorób oraz z black baby na które tatuś z reguły nie chce łożyć.... Naiwniaczki desperatki nie kumają jaką w afrykańskiej kulturze rolę ma przypisana kobieta. A szkoda. Takich wpisow jest duzo! I co kazdemu trzeba by podac;)))) no co wy? Kto wogole takimi p*****lkami bedzie sie zajmowal! Zlitujcie sie, po swiecie chodza mordercy zboczency.. Kto bedzie sie przejmowal ze jakis dzikus z afryki zostal wyzwany.

Gość gość
Ok to mam inne pytanie co to wogle jest static ip?

Gość gość
Mowa nienawiscie i rasizm sa traktowane powaznie jako zagrozenie dla spoleczenstwa, w ktorym rozne narodowosci i religie zyja obok siebie. Kazdy czlowiek ma prawo do poszanowania jego plci, koloru skory, pochodzenia. Kazdy jest czlowiekiem, a brak wzajemnego poszanowania prowadzi do aktow przemocy, przesladowania, samobojstw. Nie wiem jak trzeba byc glupim, zeby czuc sie bezkarnym w internecie. Oczywiscie nie kazdy rasistowski atak jest zglaszany na policje, tylko bardzo malutki procent, ale dzieje sie tak dlatego, poniewaz ludzie nie ida z kazdym glupim komantarzem na policje.

Gość gość
Wiem tylko tyle ze mnustwo ludzi wyzywa sie na necie gdyby byly za to jakies sankcje to ludzie by przestali to robic proste...

Gość gość
Wszystko zalezy od stopnia, w jakim sie obrazalo i stresowalo druga osobe no i czy zostalo to zgloszone. Oczywiscie, jesli ktos napisze, ze jestes glupia krowa, to nic mu nie zrobia. Natomiast jesli bys napisala rasistowski komentarz i obrazila kogos, kto by poszedl z tym na policje, to bys miala klopoty, bo rasizm jest czyms innym niz tylko obrazliwym wyzwiskiem.

Gość gość
Ok rozumiem a jak te osoby mieszkaja w roznych krajach/ kontynentach to to NIE jest takie hop siup;)co za takie cos grozi?

Gość gość
zamiast pytac na firum gdzie kazdy ma inne zdanie, poszukaj sobie w google jak ludzie zostali zlapani za rasistowskie komentarze i ile za to dostali, zobaczysz pelno newsow z roznych krajow

Gość gość
To pytam sie ciebie jak chcesz zlapac osobe ktora mieszka ma innym kontynencie czy Ty wiesz ile to kosztuje????? Nikt taka P*****LA powtarzam P*****LA nie bedzie sobie glowy zawracal tym bardziej ze niby poszkodowana osoba mieszka na innym kontynencie..

Gość gość
Wiec to co napisalas tutaj sobie( mniemam ze jestes wlasnie w takim zwiazku) mozesz sobie miedzy bajki wlozyc!