CenzuraxD 0 Napisano Sierpień 16, 2013 Witam. 3 sierpnia współżyłam z chłopakiem (na ten dzień przypadał spodziewany okres) zabezpieczaliśmy się, wszystko było ok lecz okresu brak 13 dzień. Wykonałam 2 testy - jeden po 5 dniu braku okresu (negatywny) i dzisiaj w 13 dniu (negatywny) dodam że nigdy nie miałam okresu regularnego zawsze spóźniał się do kilku dni.. ale nie do aż tylu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okresie przyjdz Napisano Sierpień 16, 2013 witaj w klubie. z tym, ze robilam 1 test ale po 30 dniach od stosunku, w ktorym ewentualnie moglo dojsc do zaplodnienia. robilam z porannego moczu, negatywny, a ja nadal schizuje bo okresu brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CenzuraxD 0 Napisano Sierpień 16, 2013 no ja mam zamiar iść do ginekologa.. ta niepewność jest straszna tym bardziej że nie planuje teraz dziecka : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 Testy byly wykonane zbyt wcześnie, zeby wykazać ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okresie przyjdz Napisano Sierpień 16, 2013 ale po 30 dniach juz powinien wykazac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 Tak. Moja wypowiedź skierowana była do autorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okresie przyjdz Napisano Sierpień 16, 2013 ok, dzieki. masakra z tym czekaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 Jesli okres spóźnia wam się ponad 2 tyg. to tak czy siak powinnyście iść do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 Brak antykoncepcji 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CenzuracxD Napisano Sierpień 19, 2013 i okresu nadal brak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola06 0 Napisano Sierpień 19, 2013 też czekam ...spóźnia mi się dopiero kilka dni ale ostatnio dziwnie się czułam, było mi niedobrze itp. więc zaczęłam kombinować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 jeśli stosunek był zabezpieczony a test wyszedł negatywny to ryzyko ciąży jest nikłe ginekolog pewne przepisze luteine na wywołanie okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okresie przyjdz Napisano Sierpień 19, 2013 ja sie w koncu doczekalam, ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 Mozna to opisać.Polskie dziewczyny d*pczą się bez zabezpieczenia ,a potem rozpaczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 chyba nie umiesz czytać, napisane było że Z ZABEZPIECZENIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2013 wybacz ale ja sie nie d*pczę, uprawiam sex z moim chłopakiem bo tego chcemy i się kochamy, i jestem pewna ze nie jedna dziewczyna czeka tak na okres teraz jak ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2013 a właśnie.. u was jak z ginkiem? trzeba miec 18 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2013 Jak się bzykasz z zabezpieczeniem to dlaczego piszesz.Nie ma 100% antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2013 Mężatki współżyją ,natomiast panny się bzykają.Taka jest róznica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2013 Jak piszesz o swoich problemach z sexem to przyjmij nastepujący schema Dziewczyny cnotliwe się oddają Panny się z zabezpieczeniem bzykają Panny bez zabezpieczenia d*pczą Męzatki współżyją Zdradzające mężatki r***ają Rozwódki p******ą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach