Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z wielu_

długoletnie związki jak przeżyć rozstanie

Polecane posty

Gość jedna z wielu_

witam. mija 4 miesiąc od rozstania po 3 było już w miarę dobrze. Teraz zaczyna się od nowa ciągle myślenie o tym co było, sny w nocy o byłym. Serce rozdarte njchętniej to bym sie położyła i nie wstała

Głowa do góry. "Poboli i przestanie" - spróbuj przybrać najmniej sentymentalną postawę, za każdym razem jak zaczniesz o nim myśleć powtarzaj sobie, że to już nie wróci, nie ma co roztrząsać. Nie ma co pozwalać sobie na wspomnienia, one tylko pogarszają sprawę.

Gość rozwódkaaaa
rozstanie to rozstanie, a żal jakos trzeba przeżyć, wpieprza ci się w sny?- nie śpij - idź na dyskotekę, smutno ci - idź do kościoła masz za duzo casu - posprzataj mieszkanie lub zdecyduj sie na wolontariat. po miesiącu poczujesz sie nowym czlowiekiem. rozstanie to zmiana życia jak zmiana pracy, szkoła, przeprowadzka. Jeszcze nie jedna zmiana cię czeka.

Wiem jak ci ciezko , pewnie wielu tu ma za soba bolesne rozstanie. Najgorsze co mozesz zrobic to zaszyc sie sama w domu i plakac w poduszke. Wyjdz gdzies- do kina , nad jezioro , na dyskoteke. Zajmij sie czyms a zobaczysz ze zaczniesz pomalu zyc. I moze kogos poznasz.

Gość gość
Rozstałam się z miłością mojego życia po 7 latach….. Czułam się tak tragicznie że jest to wręcz nie do opisania… trzeba to przeżyć… Koleżanka dała mi namiary na pewnego rytualistę (strona o ile pamiętam to http://urok-milosny.pl) nigdy nie wierzyłam w magię, ale byłam zdesperowana i postanowiłam spróbować. I jak się okazało było warto. Wrócił do mnie po 6 tygodniach od zamówienia uroku. Teraz znowu czuję szczęście.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co masz zrobic i jak to się dalej potoczy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. To jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Moja dobra koleżanka zachwalała mi wróżkę Diane, pomogla jej w powrocie chłopaka. Ja tez posłuchałam jej rad i jest duża poprawa w moim związku.