Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci poniżej 185 i z penisem mniejszym niż 18 cm to gorszy gatunek

Polecane posty

Gość gość

Niestety panowie, mozecie liczyc co najwyzej na brzydkie, grube lub zdesperowane panny. A już najprawdopodobniej na grube pod trzydziestke zorientowane na malzenstwo i dzidziusia, bo one wezma cokolwiek.

Gość MarijaNieDziewica
facet z malym to nie facet :P

Gość gość
Nie zaliczam się do Twoich "kryteriów" moją narzeczoną jest śliczna i inteligenta blondyneczka ;) i co?

Gość brzydki ale inteligentny
No ale co ma zrobić facet któremu natura poskąpiła urody,wzrostu i wielkości penisa? powiesić się czy co ?

Gość gość
powinien zacząć zabijać atrakcyjnych, dzięki czemu sam będzie stawał się coraz atrakcyjniejszy (bo skala się zmieni) powinien porwać kilka nastoletnich piękności, więzić je i g*****ć, po czym, gdy się mu znudzą, powinien je zabijać, powinien też w okrutny sposób eliminować z puli genowej tych wysokich z dużymi (w okrutny dla przyjemności)

Gość gość
Te prowa są coraz nudniejsze. Wolałem te z cyklu "Czy można umyć dziecko w pralce?". Wyobrażanie sobie tego było przynajmniej zabawne.

Gość gość
faceci z małymi penisami to jak przebita opona...do wymiany....podobnie jak niscy...nie wiem jak kobieta przy takim knypku może czuć sie bezpiecznie.

Gość nowy na kafeteria
Haha, dobre!!! Za kazdym razem takie tematy pisza I wtakich tematach sie najczesciej udzielaja dziewczynki co byly molestowane przez swoich starszych braci I ich kolegow. Bardzo jest mi was zal.. moze moglbym wam jakos pomoc???!!!

Gość gość
ja tam mam 176 i przyrodzenie grube na 24 cm ... jak bym ci zapakował tak bez gry wstępnej to ze****ła byś się z wrażenia

Gość gość
Chyba długie a nie grube hehe

Gość gość
tak panowie, takie są fakty.

Gość gość
a najlepsze jest to jaki tacy śmieszni kolesie piszą "liczy sie jakość a nie wielkość" hahah tak tak tak , pocieszajcie sie małe ch*jki :D

Gość gość
Ja nie mam nic do małych penisów ani małych facetów bo tacy też mogą być atrakcyjni ale prawda jest taka ,że orgazm POCHWOWY z kolesiem poniżej 18 cm jest po prostu niemożliwy...:O

Gość gość
ja mam fiuta 18cm i 191cm wzrostu WYGRAŁEM ŻYCIE !!!!!!!!!

Gość gość
Ja nie mogłabym być z facetem ponżiej 185 cm bo sama mam 175 i po prostu przy kolesiu poniżej 185 czułabym się idiotycznie...tyle.

Gość gość
niscy faceci są do odstrzału

Gość gość
wiadomo ,że każda dziewczyna marzy o wysokim facecie powyżej 180 z fajnym penisem a jeśli ma innego to tylko dlatego bo sama była na tyle kiepska ,że nie mogła mieć innego :)

Gość sssssssssssssssssssszzzz11
ja mogłabym być z niskim a nawet z takim z małym penisem ale musiałby porządnie nadrabiać portfelem :D:D